Siberci07
Hectopat
Daha fazla
Bunların yapacak kadar yaşayamam belki bile ama denemek bedava. O yüzden aklıma gelen bir söz ile devam ediyorum: Kaybedersem tecrübemi alırım, kazanırsam tecrübem ile.
Ne için istiyorum:
İnsanlık için, ve biraz da geleceğim için istiyorum. Sanayiden kurtulacak derecede, anlatırım birazdan.
Neler için istiyorum:
Hacking - IoT - robotik kodlama - gömülü sistemler / 3D yazıcı.
Biraz kendimden bahsedeyim:
16 yaşındayım, okula gitmiyorum, sınıfta kaldım. Açık liseye yazılacağım. Hobilerim hacking / network / ıot / robotik / gömülü sistemler, [Bir kere kaldım diye ailem tekrar liseye göndermedi, sanayiye verdiler. Zihnimi, misyonumu kapatamadılar. Kapatamazlar
] Sanayidekileri küçümsemiyorum ama çoğunluk böyle.
Sabah: 8.30 iş.
Akşam: 19.30'da eve geliyorum. [Vaktim az ama yaparım her türlü.]
Üstteki sanayide kurtul bilecek derece dedim ya.
Sanayideki herif SH / ben Y.
SH: Mesai kal.
Y: İşim var.
SH: Ne işin var?
Y: Tasarım yapacağım. [Genelde beni saf falan olarak görüyorlar, ilgim olmadığı alanda benden bir başarı bekliyorlar. Ailem de illa bu iş bu iş diyor askere kadar, sabır.]
SH: Sen kim tasarım kim oğlum yaaaaa.
Demirle alakalı bir iş, cumartesi var tabii. Ben konuya geçeceğim.
Amacım nedir:
Hacking - network ağ üzerine / IoT / robotik / gömülü sistemler / aslında hepsi birbiri ile bağdaşıyor. Ortak noktaları ağ diyebiliriz.
Böyle gitmem mantıklı mı?
Ben kafamda kendimce: Network / C - Java - JavaScript öğrenmeliyim diyorum sizin tavsiyeniz nedir? Veya sizin fikriniz nedir?
Ne için istiyorum:
İnsanlık için, ve biraz da geleceğim için istiyorum. Sanayiden kurtulacak derecede, anlatırım birazdan.
Neler için istiyorum:
Hacking - IoT - robotik kodlama - gömülü sistemler / 3D yazıcı.
Biraz kendimden bahsedeyim:
16 yaşındayım, okula gitmiyorum, sınıfta kaldım. Açık liseye yazılacağım. Hobilerim hacking / network / ıot / robotik / gömülü sistemler, [Bir kere kaldım diye ailem tekrar liseye göndermedi, sanayiye verdiler. Zihnimi, misyonumu kapatamadılar. Kapatamazlar
Sabah: 8.30 iş.
Akşam: 19.30'da eve geliyorum. [Vaktim az ama yaparım her türlü.]
Üstteki sanayide kurtul bilecek derece dedim ya.
Sanayideki herif SH / ben Y.
SH: Mesai kal.
Y: İşim var.
SH: Ne işin var?
Y: Tasarım yapacağım. [Genelde beni saf falan olarak görüyorlar, ilgim olmadığı alanda benden bir başarı bekliyorlar. Ailem de illa bu iş bu iş diyor askere kadar, sabır.]
SH: Sen kim tasarım kim oğlum yaaaaa.
Demirle alakalı bir iş, cumartesi var tabii. Ben konuya geçeceğim.
Amacım nedir:
Hacking - network ağ üzerine / IoT / robotik / gömülü sistemler / aslında hepsi birbiri ile bağdaşıyor. Ortak noktaları ağ diyebiliriz.
Böyle gitmem mantıklı mı?
Ben kafamda kendimce: Network / C - Java - JavaScript öğrenmeliyim diyorum sizin tavsiyeniz nedir? Veya sizin fikriniz nedir?
Son düzenleyen: Moderatör: