Bütün araçları içermiyor diye biliyorum. Bildiğim kadarıyla BlackArchta daha fazla araç var.Zamanında aynı böyle merak sanıp sanal olarak yüklemiştim. Kali Linux ile normal Linux'un farkı yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi tool farkı. Aklına gelebilecek tüm hacking toolların hepsi mevcut.
Katılmıyorum bu işin önde gelen adamları dahi Kali Linux kullanıyor. Neden kendisi set oluşturmak ile zaman kaybetsin ki?Kali Kuran kendini Hacker saniyor.
Hack isiyle ugrasan birinden bu islerle ugrastigini duyamazsin, sagda solda anlatiyorsa lamerdir o.
Sistemlerin nasil calistigini bilirsen Windows XP ile de hacklersin, macOS ile de. Olay kiside biter.
Kali Linux Pentest yazilimlarini bundle etmis bir distro yalnizca. Isi bilen adam da kendi toolsetini kendi olusturur.
Bu isin onde geleni neye gore belirleniyor ben merak ettim acikcasi.Katılmıyorum bu işin önde gelen adamları dahi Kali Linux kullanıyor. Neden kendisi set oluşturmak ile zaman kaybetsin ki?
Örnekler:
Onur Oktay, Birkan Tekkan, Atil Samancıoğlu ve Lunizz'i verebiliriz.
Ayrıca Bu işler ile uğraştığını bilmezsin diye bir şey yok eğer illegal bir durum içermiyorsa siber güvenlik alanı gayet normal bir alan, hiç bir siber güvenlik uzmanı hergün oturup instagram çalmıyor. Bunun laboratuvarları var Vulnix, Metasploitable 2 ve Web for Pentester gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.