Hackintosh 13.5 güncellemesini görmüyor

473562

Hectopat
Makaleler
2
Hackintosh kullanıyorum ve sürümüm 13.4 ama 13.5 sürümü güncelleme denetleme kısmında çıkmıyor. Muhtemelen macOS Sonoma da gelmeyecek. Nasıl çözerim veya herhangi bir çözümü var mı?

Kimse yokmu?

Son düzenleme:
Proporter tree aracıyla yap. NVRAM altında olur oradan yap.
1695737402413.png

Nerede? Kusura bakmayın pek anlamıyorum hackintosh işlerinden daha açık konuşsanız iyi olur.

Hackintosh kullanıyorum ve sürümüm 13.4 ama 13.5 sürümü güncelleme denetleme kısmında çıkmıyor. Muhtemelen macOS Sonoma da gelmeyecek. Nasıl çözerim veya herhangi bir çözümü var mı?

Kimse yok mu?

Büyük ihtimal SMBIOS'un eski. Ocat programını indirip Config'ini oradan düzenle. Eski EFI'nin yedeğini al, Config dosyanda -no_compat_check argümanı varsa sil ve gensmbıos ile SMBIOS'unu değiştir. Propertree'de güzeldir ama çok karışıktır. Ocat öneririm.

Büyük ihtimal SMBIOS'un eski. Ocat programını indirip Config'ini oradan düzenle. Eski EFI'nin yedeğini al, Config dosyanda -no_compat_check argümanı varsa sil ve gensmbıos ile SMBIOS'unu değiştir. Propertree'de güzeldir ama çok karışıktır. Ocat öneririm.
Bir tane arkadaş bana App Store’dan Sonomayı indirebilirsin demişti. Öyle olurmu hiç uğraşmadan yoksa yapayımmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı