Hackintosh Config'i nasıl ayarlanır?

Son düzenleme:
Config dosyasında boot argümanları dışında değişiklik yapmadım. Ekran kartı ile alakalı bir boot argümanı girdim o kadar.

Config dosyasında boot argümanları dışında değişiklik yapmadım. Ekran kartı ile alakalı bir boot argümanı girdim o kadar.

Hocam sorun zaten orada ben eski Config. Plistimi USB'ye attım USB boot etti.
Ben şimdi bir Windows pe indiriyorum EFI değiştirelim.

Ama bir şeyden de emin olacağım. Umarım Ventura değildir.

Hocam o zamana kadar isterseniz Config. Plisti gözden geçirin.

Hocam sorun Config de. Ben eski Config'i yeniden yazdim macOS Big Sur boot etti.

Hocam Config'i gözden geçirin.

Ben şimdi Ventura'yı güncelliyorum.

Hocam bir de Ventura yuklendi. Yeniden başlatdım OpenCore'da 2 tane Macintosh HD var birinci seçtiğimde azıcık yüklenip sonra yeniden başlıyor ikinciyi seçtiğimde Big Sur'a geri dönüyorum.

Hocam hayalini kurduğum macOS deneyimini yaşayamadım. Bunun için gece gündüz çalıştım ama olmadı. Bence en iyisi eski dostum olan Windows'a geri dönmek.

Son düzenleme:
Hocam boot döngüsüne girdim yüklenip yüklenip yeniden başlıyor.

Ama Big Sur açıldı.

Benim config değil o. Attığım config'in yeniden başlatmaması lazım. Ve yazılar akıyor mu? Takılırsa orada resim atın.

Hocam sizin Config'di. Yazılarda akıyordu ve takılma yoktu.

Hocam yarın Windows 10'a geri döneceğim. Hocam size de teşekkür ederim zahmet ettiniz. Sizi de boşa yordum. Yarın Windows 10 kurup yoluma devam edeceğim. Açıkçası biraz hüsrana uğradım. Her neyse hocam. İyi geceler.

Siz acaba yanlış bir şey yapıyor olabilir misiniz? macOS Ventura yüklendikten sonra yüklediğiniz diski seçmelisiniz. Seçtiyseniz daha sonra ne oluyor?

Hocam yarın Windows 10'a geri döneceğim. Hocam size de teşekkür ederim zahmet ettiniz. Sizi de boşa yordum. Yarın Windows 10 kurup yoluma devam edeceğim. Açıkçası biraz hüsrana uğradım. Her neyse hocam. İyi geceler.
Peki. Ama siz yanlış bir şey yapıyorsunuz gibi geliyor. Ve yorulmak yok, yardımcı olmaya çalışıyoruz burada bu yüzden varız.

İyi geceler hocam. Beni de affedin. Sizi boşa yordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı