Özelliklerini belirttiğim sistemime dortania da uyumluluğu High Sierra (10.13.6) olarak desteklendiği şekilde Hackintosh kurulumu yapmak istiyorum fakat aklıma takılan birkaç soru var. dortania sitesinde Pascal serisi Nvidia ekran kartları arasında GTX 1060 için (Note: GP104/GDDR5X variants are...
www.technopat.net
Fakat kurulum sonrası sistemler arası geçiş yaptığımda çoğu zaman görsellerde ki şekilde hesap sorunlarıyla karşılaşıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Bu arada Microsoft hesabım macOS'ta internet hesapları ayarından giriş yapılı fakat Apple kimliğim Windows'ta giriş yapılı değil.
macOS'ta aşağıda ki şekilde Mac cihazı iMac 27" ve Mac Pro olmak üzere 2 adet gözüküyor. "Bu" ibaresi ise cihazlar arasında zaman zaman değişiyor. Mac Pro cihazı video rehberin 16:50 dakikasına göre seri numarasını değiştirdikten sonra ortaya çıktı zaten. Buradaki iMac 27" cihazı hazır seri numarası denilen cihaz mı oluyor? Bu cihazı kaldırabilir miyim?
Tamam zaten iMac olması normal. Eskiden giriş yaptıysan High Sierra da özellikle o cihaz orda o yüzden duruyor. Silebilirsin. Hesaplar için bu confiği kullan. Tekrar giriş yapmanı isterse giriş yap. Bir kere daha istememeli.
iMac olan cihazın seri numarası hazır olmuyor mu ben mi yanlış anladım? Video rehbere göre yeni seri numarası oluşturmak için PlatformInfo içerisinde aşağıdaki seçimi yapıp kaydetmiştim ben de.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Tamam zaten iMac olması normal. Eskiden giriş yaptıysan High Sierra da özellikle o cihaz orda o yüzden duruyor. Silebilirsin. Hesaplar için bu confiği kullan. Tekrar giriş yapmanı isterse giriş yap. Bir kere daha istememeli.
Hayır, Apple kimliğimde macOS'u ilk defa bu Hackintosh kurulumum ile kullandım. Daha önce macOS veya Mac cihazı kullanmamıştım. 2019'da kullanmayı bıraktığım iPhone 5s cihazım Apple kimliğimde duruyordu sadece, onu kaldırdım. Dediğiniz şekilde Mac Pro cihazını kaldırıyorum o zaman?
config'i de deneyeceğim fakat bu bahsettiğim durum bu soruna sebep olmuş olabilir mi? Hesap sorununu Windows'ta da yaşamam garibime gitti çünkü. Mail'lerime erişmek için macOS'ta Microsoft hesabıma giriş yapmıştım.