Hackintosh i3 6098P sisteme ekran kartı tavsiyesi

TyroneGame

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Hackintosh kurulumu yapacağım. Aşağıda anakart ve işlemci özellikleri mevcuttur. Hackintosh ile uyumlu Ekran kartı tavsiyesi istiyorum. Bütçem: 100-200 TL arası değişir. En az (2GB) Veya fazlası AMD mi yoksa Nvidia mı karar veremedim. Hackintosh konusunda biraz acemiyim yardımcı olur musunuz? Sizden istediğim mümkün mertebe sorun çıkarmayacak tam uyumlu bir ekran kartıdır. Şimdiden cok teşekkürler.

ANAKART:

MSI H110M PRO-VD Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133Mhz VGA&DVI Anakart

İŞLEMCİ:

Intel Core i3 6098P Soket 1151 3.6GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeyle sıfır kart alınmaz. Bütçeyi yükseltmeni öneririm.

Ekran kartı
MSI GT710 GDDR3 1GB 64Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
Çalıştırma yöntemi
MSi Nvidia GeForce GT 710 install problem with OS X 10.11.6 El Capitan - OSx86 10.11 (El Capitan)
Özetlersek Nvidia Web Driver kuruyorsunuz ve ilgili clover ayarlarını işaretleyip kaydediyorsunuz. Ayrıca senin işlemcinin aynısından benim bilgisayarda var. Clover ile birlikte UEFI olarak El Capitan veya Sierra kullanmanı tavsiye ederim.

Öncelikle cok teşekkür ederim. Düşüncem sierradan yanadır.

Ekran kartı
MSI GT710 GDDR3 1GB 64Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
Çalıştırma yöntemi
MSi Nvidia GeForce GT 710 install problem with OS X 10.11.6 El Capitan - OSx86 10.11 (El Capitan)
Özetlersek Nvidia Web Driver kuruyorsunuz ve ilgili clover ayarlarını işaretleyip kaydediyorsunuz. Ayrıca senin işlemcinin aynısından benim bilgisayarda var. Clover ile birlikte UEFI olarak El Capitan veya Sierra kullanmanı tavsiye ederim.

2. El olarak 300 tlye kadar bi önerin var mı peki?

Elimde var sıfır 1-2 kez kullandım. Birkaç ay önce aldımdı. Sana öneriyorum :). Merak ediyorsan ve istiyorsan yaz bana, ayrıntılarını geçeyim. İmzamdaki kartıda verebilirim sana :). Yani iki tane alternatifim var sizlere GDDR5 olarak 128/256 bit.

Son düzenleme:

İyi bir ekran kartı alana kadar işlemcinin kendi grafik desteğini kullanabilirsin .

HD 510 var 1gb

Intel® Core™ i3-6098P Processor (3M Cache, 3.60 GHz) Teknik Belgeler

Yüksek çözünürlüklere çıkmazsan idare eder

Sonradan farkettim satışı baltalamış gibi olmayayım :)

Elimde var sıfır 1-2 kez kullandım. Birkaç ay önce aldımdı. Sana öneriyorum :). Merak ediyorsan ve istiyorsan yaz bana, ayrıntılarını geçeyim. İmzamdaki kartıda verebilirim sana :). Yani iki tane alternatifim var sizlere GDDR5 olarak 128/256 bit.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı