Hackintosh için minimum sistem gereksinimleri nelerdir?

381712

Hectopat
Mac olmayan bir bilgisayara macOS kurma yöntemi olan Hackintosh için minimum sistem gereksinimleri nelerdir? Bu sorudan ayrı olarak bir sorum daha var. Hackintosh ile macOS kurduğumuz vakit Apple'nin ürünlerinden tam olarak yararlanabiliyor muyuz, veya ne kadar yararlanabiliyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Laptop için rehber.

Mac olmayan bir bilgisayara macOS kurma yöntemi olan Hackintosh için minimum sistem gereksinimleri nelerdir? Bu sorudan ayrı olarak bir sorum daha var. Hackintosh ile macOS kurduğumuz vakit Apple'nin ürünlerinden tam olarak yararlanabiliyor muyuz, veya ne kadar yararlanabiliyoruz?

Ben MSI GE70 2PC Apache bilgisayarıma yüklemiştim ve gayet memnundum. Ancak optimus teknolojisi çalışmadığından dolayı Intel HD 4600 grafik kartını kullanmak zorunda kalmıştım. Apple ürünlerini de sıkıntı olmadan kullanıyorsun. Tavsiyem Hackintosh sistemi masaüstünde kullanmak. En azından uyumlu parçalarla sıkıntısız kullanabilirsin.

Laptop için rehber.

Bir masaüstü bilgisayarım var. Yanlış hatırlamıyorsam macOS masaüstü bilgisayarlara da kurulabiliyordu.

Bir masaüstü bilgisayarım var. Yanlış hatırlamıyorsam macOS masaüstü bilgisayarlara da kurulabiliyordu.

Mikail Fidan'ın yorumu;

• Intel veya AMD işlemci, tercihen Intel Haswell.
  • 4 GB ve üstü RAM.
  • Intel haricinde ağ kartı, tercihen Realtek.
Bu tipteki özellikleri karşılayan PC'lere maverikcs kurulabilir. AMD işlemci için niresh dağıtımı şarttır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı