Başka çözüm yokmu? USB 3 olduğu içinmi olmuyor?USB 2.0 port ile dener misin ?
Bir de RTX 2060'in desteği yok haberin olsun.
Bu sorun USB portu ve RTX 2060 ekran kartı ile alakalı. USB belleği 2.0 portuna takmayı dene. Ama dediğimiz gibi kullandığın ekran kartı uyumsuz. En garanti yol uyumlu bir ekran kartı edinmeniz olacaktır.Başka çözüm yok mu? USB 3 olduğu içinmi olmuyor?
Ben bir kaç ay öncede kurdum Hackintosh'u aynı portla yine USB 3.0'dı ve ekran kartımda aynıydı. Sonra ise silmiştim belirli sorunlardan dolayı. Şuan imaj herşey aynı ama olmuyor.Bu sorun USB portu ve RTX 2060 ekran kartı ile alakalı. USB belleği 2.0 portuna takmayı dene. Ama dediğimiz gibi kullandığın ekran kartı uyumsuz. En garanti yol uyumlu bir ekran kartı edinmeniz olacaktır.
Hackintosh uyumlu ekran kartları
Intel Doğal Desteklenen Intel Ekran Kartları Ivy Bridge 3XXX Desteklenen son sürüm: Big Sur (11) Desteklenen ilk sürüm: Lion (10.7) HD4000 macOS Big Sur'a kadar doğal desteklenirken, macOS Monterey'de desteği kesildi. Öte yandan HD 2500, quick sync özellikleri için Mojave'de yalnızca kısmi...www.technopat.net
Ben bir kaç ay öncede kurdum Hackintosh'u aynı portla yine USB 3.0'dı ve ekran kartım da aynıydı. Sonra ise silmiştim belirli sorunlardan dolayı. Şuan imaj herşey aynı ama olmuyor.
Kart desteği olmasada kurmuştum en azından. Şimdi kuramıyorum bile.RTX ekran kartlarının tamamı optimus teknolojisini kullanır. Apple bu teknolojiyi ve RTX ekran kartlarını hiçbir cihazında kullanmamıştır. Bu konu yabancı kaynaklarda çokça tartışıldı. Ancak ne yazık ki bir sonuca varılamadı.
@Kleyn @yusufklncc @claus @ALP_MAN yardım edebilirmisiniz?Kart desteği olmasada kurmuştum en azından. Şimdi kuramıyorum bile.
Yazdığım mesajı okumalısınız. USB portunu değiştirmeden kurmuştum eskiden herşey aynıydı. Demekki onla alakalı değilde değiştirmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.