Çözüldü Hackintosh kurulumunda "support.apple.com/mac/startup” hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

473562

Hectopat
Makaleler
2
BIOS ayarlarını ve Config'i yaptım ama böyle oluyor. Nasıl çözerim?

IMG_4861.jpeg

Başka çözüm yok mu? USB 3 olduğu içinmi olmuyor?
Bu sorun USB portu ve RTX 2060 ekran kartı ile alakalı. USB belleği 2.0 portuna takmayı dene. Ama dediğimiz gibi kullandığın ekran kartı uyumsuz. En garanti yol uyumlu bir ekran kartı edinmeniz olacaktır.

Bu sorun USB portu ve RTX 2060 ekran kartı ile alakalı. USB belleği 2.0 portuna takmayı dene. Ama dediğimiz gibi kullandığın ekran kartı uyumsuz. En garanti yol uyumlu bir ekran kartı edinmeniz olacaktır.

Ben bir kaç ay öncede kurdum Hackintosh'u aynı portla yine USB 3.0'dı ve ekran kartımda aynıydı. Sonra ise silmiştim belirli sorunlardan dolayı. Şuan imaj herşey aynı ama olmuyor.

Ben bir kaç ay öncede kurdum Hackintosh'u aynı portla yine USB 3.0'dı ve ekran kartım da aynıydı. Sonra ise silmiştim belirli sorunlardan dolayı. Şuan imaj herşey aynı ama olmuyor.

RTX ekran kartlarının tamamı optimus teknolojisini kullanır. Apple bu teknolojiyi ve RTX ekran kartlarını hiçbir cihazında kullanmamıştır. Bu konu yabancı kaynaklarda çokça tartışıldı. Ancak ne yazık ki bir sonuca varılamadı.

RTX ekran kartlarının tamamı optimus teknolojisini kullanır. Apple bu teknolojiyi ve RTX ekran kartlarını hiçbir cihazında kullanmamıştır. Bu konu yabancı kaynaklarda çokça tartışıldı. Ancak ne yazık ki bir sonuca varılamadı.
Kart desteği olmasada kurmuştum en azından. Şimdi kuramıyorum bile.

Kart desteği olmasada kurmuştum en azından. Şimdi kuramıyorum bile.
@Kleyn @yusufklncc @claus @ALP_MAN yardım edebilirmisiniz?

@ALP_MAN Optimus ile alakasız, mimari ile alakalı. Optimus'u bir laptop için desen anlarım... @473562 Arkadaşım, USB portunu değiştirmen gerektiği söylenmiş, gelen cevabı umursamadan insanları etiketlemek büyük saygısızlık. Çözüm de o zaten halbuki.

@ALP_MAN Optimus ile alakasız, mimari ile alakalı. Optimus'u bir laptop için desen anlarım... @473562 Arkadaşım, USB portunu değiştirmen gerektiği söylenmiş, gelen cevabı umursamadan insanları etiketlemek büyük saygısızlık. Çözüm de o zaten halbuki.
Yazdığım mesajı okumalısınız. USB portunu değiştirmeden kurmuştum eskiden herşey aynıydı. Demekki onla alakalı değilde değiştirmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı