adıyamanlıeşo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Merhaba. Windows cihazıma macOS Catalina yüklemek istedim ve macOS Catalina yazdırdığım flash ile bilgisayarı başlattığımda, "OC: Failed to load Configuration!" diye bir hata aldım ve kurulum ekranına gelemedim. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba. Windows cihazıma macOS Catalina yüklemek istedim ve macOS Catalina yazdırdığım flash ile bilgisayarı başlattığımda, "OC: Failed to load Configuration!" diye bir hata aldım ve kurulum ekranına gelemedim. Yardımcı olur musunuz?
KS KS adıyamanlıeşo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #11 işlemci:Intel HD Graphics 3120M Ekran Kartı:Geforce 710M Ram:4GB Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.097 Çözümler 596 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #12 adıyamanlıeşo dedi: İşlemci: Intel HD Graphics 3120M Ekran Kartı: GeForce 710M RAM: 4 GB. Genişletmek için tıkla... Anladım farklı bir bilgim yok. Hackintosh konusunda bilgili arkadaşlar yardımcı olur. Artı 0 Eksi
adıyamanlıeşo dedi: İşlemci: Intel HD Graphics 3120M Ekran Kartı: GeForce 710M RAM: 4 GB. Genişletmek için tıkla... Anladım farklı bir bilgim yok. Hackintosh konusunda bilgili arkadaşlar yardımcı olur.