Hackintosh program kurma sorunu

Freeman11

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
merhaba arkadaşlar ben daha önce pc a snow lopard kurdum ve resimde gördüğünüz customize düğmesine bastım.

SLinst_11-selectdisk.png

Snow leopardda dünya kadar kurulacak program listesi çıktı (chameleon bootloader vb.). bende sonra seçilecekleri seçtim. Fakat yosemitede customize (özelleştir) düğmesine bastığımda sadece sistemi yükleme kutusu çıkıyor. Bende sadece onu kuruyorum. Chameleon bootloaderler falan çıkmıyor. Ne yapacağım ben Teknopat!!

Kurulumu tamamla ve kullanacağın bootloader'ı kur.
Bende zaten kurulumu tamamlıyorum ve bootlaoderi kurmak için internete girmek istiyorum olmuyor. Windows diskine Yosemite'den ulaşamıyorum. Yosemite'den de Windows diskine ulaşamıyorum (İnternet Windows'ta var Yosemitede yok. Fakat kurulum USB'me her işletim sisteminden ulaşabiliyorum . Acaba USB nin içinde olabilir mi kurmak istediklerim ?

Gerekli bootloader ve kext dosyalarını Windows üzerinden indirin ve bir usb belleğe atın.
Yada kullandığınız sisteme göre Multibeast indirin ve gerekli kurulumları onunla tamamalayın.
Buradan da indirebilirsin:
yadi.sk: Yandex.Disk
Arkadaş eyvallah ya. USB'ye atmak bu dosyaları hiç aklıma gelmemişti. Fakat bana verdiğin linkte Hackintosh Tools'un içinde neler var. Ben o dosyayı indirme gereği duymuyorum o yüzden soruyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı