Çözüldü Hackintosh sistem bilgisi nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
@473562

"config.plist" dosyanızdaki Kernel > Quirks > CustomSMBIOSGuid ayarını açın. ("True" yapın yani.)
Sonra Platform Info (PI) > UpdateSMBIOSMode seçeneğini Custom yapın. Config dosyasını kaydedin.

Artık Windows'u OpenCore'dan açsanız bile sistem bilginiz doğru görünecek.
Rica ederim fakat bazı arkadaşların dediği gibi bu tarz işleri yapmaya çalışırken
Araştırmayı unutmayın. Araştırmayınca bazı şeyleri sonradan fark ediyorsunuz.

@473562
Bu işin kalıcı çözümünü buldum, sonradan ziyaret eden kullanıcılar bu çözümü kullanabilirler.

"config.plist" dosyanızdaki Kernel > Quirks > CustomSMBIOSGuid ayarını açın. ("True" yapın yani.)
Sonra Platform Info (Pi) > UpdateSMBIOSMode seçeneğini Custom yapın. Config dosyasını kaydedin.

Teşekkürler, birazdan deneyeceğim.

Rica ederim fakat bazı arkadaşların dediği gibi bu tarz işleri yapmaya çalışırken.
Araştırmayı unutmayın. Araştırmayınca bazı şeyleri sonradan fark ediyorsunuz.

@473562
Bu işin kalıcı çözümünü buldum, sonradan ziyaret eden kullanıcılar bu çözümü kullanabilirler.

"config.plist" dosyanızdaki kernel > quirks > customsmbıosguid ayarını açın. ("true" yapın yani.)
Sonra platform ınfo (Pi) > updatesmbıosmode seçeneğini Custom yapın. Config dosyasını kaydedin.

Denedim ama bu sefer de Mac'te klavye ve mouse çalışmadı.

@Stereo.Luigi99 bir çözüm bulabildiniz mi?

Son düzenleme:
Garip. Bende klavye ve mouse çalışıyor.
UpdateSMBIOSMode ayarını Custom yaptığımda sorunum çözüldü. İlk denediğimde config.plist dosyasını internetten düzenlemiştim. Şimdi Mac'te OpenCore Configurator ile yaptım ve sorunum çözüldü. Çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı