Hackintosh Sistem için 500 TL'ye Kadar Monitör Önerisi

Sin0w

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, konuyu uzatmayacağım. Ben monitörlere baktım ama bir de sizlerin fikirlerini almak isterim. Ben oyun, film ve Hackintosh sistemi kullanan biriyim. Artık monitörüm eski olduğu için, Hackintosh sistemini desteklemiyor. Bu yüzden bende yeni bir monitör almaya kadar verdim. Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Bunlar benim şu an bulduklarım, görüntü giriş birimleri ne kadar çok olursa o kadar iyi olur arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle ilginiz için teşekkürlerimi sunarım, benim de gönlüm BenQ dan yana.

Hepinize teşekkürlerimi sunarım, SypeR hocam verdiğiniz siteye güvenebilir miyim? Sorun çıkmaz umarım.

Merhabalar, hepinize teşekkürlerimi tekrar dan sunarım. Ürünü sanalmarketim üzerin den sipariş verdim, muhtemelen hafta içi ürün elime ulaşacaktır. Geldiğin de incelemede bulunur konuya gerekli eklemeleri yaparım.

Saygılarımla.

Hocam, ürün geldiği zaman inceler misiniz acaba oyunlar açısından? Bende şuanda monitör almayı düşünüyorum da.

Hocam, ürün geldiği zaman inceler misiniz acaba oyunlar açısından? Bende şuanda monitör almayı düşünüyorum da.

Hocam ürünü geri iade ettim. Ekran piksel hatasından dolayı, firmalar 6-7 taneden aşağı olduğu zaman kabul etmiyorlarmış. Bende bu yüzden iade ettim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı