Şu anda USB port yaması rehberini izliyorum YouTube'dan ama yonga setleri ne göre yapılıp yapılmayacağı söyleniyor ve yonga setimi bilmiyorum?
Canon Lake pch USB 3.1 xhcı host Controller.
Windows'ta USBToolBox kullanarak USB haritası çıkarma Bu rehber Windows'ta, USBToolBox kullanarak nasıl USB haritası çıkarabileceğinizi izah edecektir. Eğer USB haritasını çıkaracağınız sistemde halihazırda Windows yüklüyse, Terminal tabanlı olan ve USBMap'ı birçok şekilde iyileştiren...
Windows'ta USBToolBox kullanarak USB haritası çıkarma Bu rehber Windows'ta, USBToolBox kullanarak nasıl USB haritası çıkarabileceğinizi izah edecektir. Eğer USB haritasını çıkaracağınız sistemde halihazırda Windows yüklüyse, Terminal tabanlı olan ve USBMap'ı birçok şekilde iyileştiren...
Hocam bu toolbox'ı kurdum. Ama şahsen anlatımda belli bir yerden sonra kafam çok karıştı(tam anlamıyla durdu şu an). Sanırım bu rehberler hiçbir şey bilmeyen insanlar için değil. Portları seçme olayından sonrası yok bende.
Zaten laptopta fazla port olmuyor, 3-4 bilemedin 5. 5'inin türlerini doğru ayarladıktan sonra veya halihazırda doğru tahmin etmişse script, kext'i oluşturuyorsun. Bu kadar kolay aslında.
Hocam konuyu kapatabiliriz düzgünce yaptım rehberdekileri. Sadece type-c girişi ve bir tane USB 3.0 portum düzgün çalışmıyor. Onlar için de yeni konu açtım.
Hocam şu an evde değilim 1-2 saate atabilriim. Yamaları yapınca çalışıyordu. Anlamadığım da o. Çıkarttım Type-C kablosunu tekrar taktım emin olmak için. Tekrar takınca algılamadı cihazı.