Şu anda USB port yaması rehberini izliyorum YouTube'dan ama yonga setleri ne göre yapılıp yapılmayacağı söyleniyor ve yonga setimi bilmiyorum?
Canon Lake pch USB 3.1 xhcı host Controller.
Evet hepsi kapalı. Yamalar da geri çekili. Zaten type-c portu bozulunca her şeyi denedim. Her şeyi geri çekip denedim yine olmadı. Tekrar kurdum yine gelmedi. Sadece şarj ediyor cihazları.
Windows'ta USBToolBox kullanarak USB haritası çıkarma Bu rehber Windows'ta, USBToolBox kullanarak nasıl USB haritası çıkarabileceğinizi izah edecektir. Eğer USB haritasını çıkaracağınız sistemde halihazırda Windows yüklüyse, Terminal tabanlı olan ve USBMap'ı birçok şekilde iyileştiren...
www.technopat.net
O zaman bunu deneyin hocam. Yakında video rehber yaparım bununla alakalı yine. Kendim bunu kullanıyorum şu an. Şu USB port olayını bi halledemedik arkadaş
Windows'ta USBToolBox kullanarak USB haritası çıkarma Bu rehber Windows'ta, USBToolBox kullanarak nasıl USB haritası çıkarabileceğinizi izah edecektir. Eğer USB haritasını çıkaracağınız sistemde halihazırda Windows yüklüyse, Terminal tabanlı olan ve USBMap'ı birçok şekilde iyileştiren...
www.technopat.net
O zaman bunu deneyin hocam. Yakında video rehber yaparım bununla alakalı yine. Kendim bunu kullanıyorum şu an. Şu USB port olayını bir halledemedik arkadaş
Durduk yere neden bozuldu acaba. Neyse sağlık olsun, illaki bir şey yapmışımdır da farkında değilimdir. Bir de bunu deneyeyim. Video rehberler cidden çok rahatlattı bu süreçte. Emeğine sağlık.
www.technopat.net
O zaman bunu deneyin hocam. Yakında video rehber yaparım bununla alakalı yine. Kendim bunu kullanıyorum şu an. Şu USB port olayını bir halledemedik arkadaş
Hocam şu an çalışıyor. Ve de anlamadım dediğinizi. Kabloyu çevirip mi tanıtacağım. Yanlış yaptıklarımı detaylı olarak anlatabilir msiniz? Kurulumu tekrar yapacağım. Bu arada Windows type -c kablosunu çevirip takınca başka port olarak algılamıştı. MacOS'ta başka port yanmamıştı. Ve son olarak da bir sorum var. HDMI girişi de burada port olarak gözükür mü? Elimde kablo yok ama 2 güne alacağım. O yüzden USB portlarının son kurulumunu (eğer HDMI portu da buraya dahilse tabii ki)ona göre yapmak istiyorum.