Grafik hızlandırma olsaydı evet, ancak RTX kartlarda aktif olmuyor. Bu yüzden sanal makine'de kullanması daha iyi olacak.Hackintosh her zaman sanal makinedan hızlıdır.
Hackintoshu silmiştim yakın zamanda RTX desteği yok diye. Şimdi ise VMWare 17'ye kurdum 16gb ram ve full CPU verdim ama XCode'da emulatörü açtığımda performans çok fazla düşüyor. Hackintoshta böyle bir sorun yoktu kasmalar daha azdı. Çözüm için bir yol varmı acaba?Grafik hızlandırma olsaydı evet, ancak RTX kartlarda aktif olmuyor. Bu yüzden sanal makine'de kullanması daha iyi olacak.
VMware Tools kurup deneyin.Hackintoshu silmiştim yakın zamanda RTX desteği yok diye. Şimdi ise VMWare 17'ye kurdum 16gb ram ve full CPU verdim ama XCode'da emulatörü açtığımda performans çok fazla düşüyor. Hackintoshta böyle bir sorun yoktu kasmalar daha azdı. Çözüm için bir yol varmı acaba?
Kurulu zaten. Siz yükledinizmi sanal makineye yani sizde kastımı?VMware Tools kurup deneyin.
Sanal makinede bende aynı mağduriyeti yaşıyorum. Çok yavaş ve aşırı derecede kasıyor. Hackintosh kurmak istiyorum ama RTX desteği bulunmuyor. Siz bir çözüm yolu buldunuz mu?Kurulu zaten. Siz yükledinizmi sanal makineye yani sizde kastımı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.