Format atın geçin temizlemekle falan uğraşmayın. Merak ettiğim tek şey nasıl bu kadar sağlam virüs bulaştırabilirsiniz? Trojan indir yazıp indirseniz böylesini yemezsiniz.
Onemli verilerini yedekle format at ve tum hesaplarinin sifresini degistir. 2FA da koy hesaplarina.
Hocam maili hackledim ama hiç girmemiş giriş yok.
hocam size maili attıktan sonra cihazındaki kaydı silmiş size attığı messajıda silmiş e posta duruyorNasıl yani anlamadım açıklayıcı bir şekilde yazar mısınız?
hocam görev yöneticisinden ayrıntılara girip services.exe nin SS ini atarmısınızHocam evde duran eski bir webcamin driverını indirmek için bayağı bir uğraştım en son webcamimin ismi olan bir driver yükledim onda da CMD felan açıldı direk dosyayı silip tarama falan yaptım ancak bir işe yaramamış.
Şu anda Görev Yöneticisi bu şekilde.
Hocam size maili attıktan sonra cihazındaki kaydı silmiş size attığı messajıda silmiş e-posta duruyor.
Hocam Görev Yöneticisi'nden ayrıntılara girip services. Exenin SS ini atar mısınız?
hocam basit trojan yani truva atı içten istediklerini atmışlar siz bişey kurarken ekranızı izlemeye yönelik izinler alınmış windowsun ayarlarında buna benzer bir ayar vardı sanırım keylogger yazıları bir txtye atıyor adam canı istediği zaman izliyor istemediği zaman keyloggerin txt sine bakıyor buluyor 15 kişi hepsi ailenizdenmiBilgisayarımı formatladım şu anda sıfır oldu ancak bu maili bir tek bana değil 15kişiye daha göndermiş + olarak birkaçı benim değil yani babamın ve abimin ama onların mailleri benim PC de kayıtlı bile değil onların maillerine bir şey yaparlar mı? Nereden bulmuş olabilirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.