Hacklendim mi yoksa olta mı attılar?

Feorina

Hectopat
Böyle 2 tane mesaja rastladım az çok ingilizce bildiğim için tehditler ve uygunsuz mesajlar içeriyordu ne yapmam lazım hotmail hesabımın şifresini değiştirmeli miyim ? Fotoğraftakiler ne kadar doğru ve hacklendiysem bunu nasıl kanıtlanabilir eğer böyle bir şey yoksa yok olduğunu nerden bilebilirim
2.png

1.png

İlk attığım fotoğraftaki ilk mail ardından 2. mesaj geldi

Bitdefender gibi iyi bir programla bilgisayarınızı taratın, mail şifrenizi ne olur ne olmaz değiştirin. Bana olta gibi geldi çünkü gerçekten fidye vs isteseler bilgisayar ekranınızda çıkardı bu mesajlar ve hiçbir şey yapamazdınız diye biliyorum.

Bu kaçıncı konu sayamadım. Herkese mi geliyor bu mail? Endişelenecek durum yok millete olta atıyorlar. Bende şimdi mailime baktım bana gelmemiş.

Eyvallah ilgilenenler için yeni mesajlar geldikçe okuyorum ve uygulayacağım zaten bilgisayara yeni format atmıştım internette nerelere baktığımı iyi biliyorum nasıl bu mesajı aldım onu çözmeye çalışıyorum

Eyvallah ilgilenenler için yeni mesajlar geldikçe okuyorum ve uygulayacağım zaten bilgisayara yeni format atmıştım internette nerelere baktığımı iyi biliyorum nasıl bu mesajı aldım onu çözmeye çalışıyorum
Yeraltı işler yapıyorsan Tor browser kullan

Bana da gelmiş bu. Microsoft kimliğim ile giriş yaptığımdan olabilir Windows'a. Girdiğim harhangi siteden almışımdır belki bilemem.
Yaşadığım bölgenin pc teknik elemanıyım semtimdeki polis karakoluna yazıcı driver ı kurarken aniden buna benzer hacklendiniz falan filan bol tehdit arama geçmişini gördüm gülücüklü saçma sapan bir çıktı vermişti yazıcı bu olayı nasıl anlattığını yazmış sistem açığı buldum bilgisayarına sızdım yazmıştı hee birde bitcoin
0c750081a551ba71dafffef412584552.png
numarası atmış

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı