Hacklendim mi?

Xipnixx

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, mailimi kontrol ederken spam kısmında bir mail gördüm. Mailin başlığında benim çok eskiden kullandığım bir şifre yazıyordu ve mail
"I know ************* is one of your password on day of hack" yazısıyla başlıyordu. Sansürlü yerde şifrem yazıyordu. Dolandırıcı olabileceğini düşündüm benim webcamimi ve izlediğim videoların kayıtlarını aldığını 1030 dolar vermezsem videoları yayacağını söyledi, mail çok kopyala yapıştır gözüküyordu geri bildirim göndermek istedim şöyle bir hata ile karşılaştım
1595701507579.png
hacklenmiş olabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bilgisayarını malware bytes ile tara ve para falan gönderme zaten sen göndermezsen videoları gerçekten geçirmişse bile yayması ona para kazandırmaz her türlü avantajdasın.

Bro o şeylere kadar gerçekten bulduysa hacklemiştir. Geri bildirim yapıp görüntüleri isteyin atarsa gerçekten ya 1030 doları verceksiniz ama onu versenizde onları yaymayacağı ne malum ? Daha önceden herhangi bir şifre ile oturum açmalı ufak çaplı yerlere şifrenizi verdiyseniz ordan almışlardır belki. (Minecraft sunucuları - MTA sunucuları kısacası Script ile oturum açmalı oyun sunucuları , siteler vb.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı