Hacklenme Korkusu ve System 32 sorunu

• Konuyu başlatan CYP
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 4.015
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz neyden bahsediyorsunuz? Ben benim istediklerimi vermediğinizi söyledim. Mıller'in ise antivirüs tarama sonuçları paylaşılmamış. Rescue durumunu sormuyorum.
Miller Beyin verdiği şeyleri yaptım zaten ama boot menüde Flash belleğe attığım programı ilk kısma alamıyorum. Ayrıca belgelerde bazı klasörler soluk duruyor onlarda virüs var mı?
65623-ea0882733855ef5e4c531a1ee82093f9.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Flash diske siz atmayacaksınız. Herhangi bir ISO yazdırma programıyla yazdırmanız lazımdı.
Zaten o şekilde atmamış. Kaspersky Rescue usb maker kullanmış.

Miller Beyin verdiği şeyleri yaptım zaten ama boot menüde Flash belleğe attığım programı ilk kısma alamıyorum.
Alamıyorum'un daha geniş açıklamasını yapın. Secure boot kapalı şekilde "usb legacy" Enable şekilde boot seçeneklerinden +, - yönlendirmeleri ile 1. sıraya alabilirsiniz. Ayrıca hala dediklerimden birşey anlamadığınızı görüyorum. İstediğim raporlar imzamda 1 ve 2 şekilde olan linklerdir.

Zaten o şekilde atmamış. Kaspersky Rescue usb maker kullanmış.
Alamıyorum'un daha geniş açıklamasını yapın. Secure boot kapalı şekilde "usb legacy" Enable şekilde boot seçeneklerinden +, - yönlendirmeleri ile 1. sıraya alabilirsiniz. Ayrıca hala dediklerimden birşey anlamadığınızı görüyorum. İstediğim raporlar imzamda 1 ve 2 şekilde olan linklerdir.
Hayır sizi anlıyorum ama, demek istediğim şu flash ile takılı olarak pc'yi yeniden başlatıyorum ama 2 tane flash gözüküyor. Biri şu dvd writer'lerle aynı yerde diğeri ekstra olarak gözüküyor.
Ayrıca, daha önce başka sitelerden araştırıp şunu bulup denemiştim:
çözüm mü.png

Aslında attığım İngilizce kaynaklarda nasıl kaldırılacağı yazıyordu ama forumdakikerin İngilizce seviyesi belli oldu. Mübarekler bari Google translate yapsaydınız biraz anlardınız.

Aslında attığım İngilizce kaynaklarda nasıl kaldırılacağı yazıyordu ama forumdakikerin İngilizce seviyesi belli oldu. Mübarekler bari Google translate yapsaydınız biraz anlardınız.
İngilizcen ile hava atacağına, anlaşılır bir Türkçe ile yazabilirdin.
Hem burası İngiliz forum sitesi değil dostum. Burada Türkçe geçerli!

Boot menude bir ''UEFI'' biçiminde var, birde normal biçimde var ama ikisinde bellek miktarı aynı. Ayrıca, ''Usb Legacy ne'' onu bilmiyorum.

İngilizcen ile hava atacağına, anlaşılır bir Türkçe ile yazabilirdin.
Hem burası İngiliz forum sitesi değil dostum. Burada Türkçe geçerli!

Resimli anlatım var? Bakmaya tenezzül ermemişsin...

Resimli anlatım var? Bakmaya tenezzül ermemişsin...
Bakıyorum şuan iyi gidiyor ama, ilk linkin verdiği şeyler çıkmadı. Peki, bu durumda diğerleri güvenli oluyor mu? Şimdi diğeri için uğraşıyorum.
Görev yöneticisi.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı