"HackTool:MSIL/Keygen!MSR" nedir?

rumliberal

Hectopat
Katılım
11 Haziran 2021
Mesajlar
293
Çözümler
1
Yer
Türkiye, Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1632760631286.png


Bunun bir sorunu var mıdır?
 
Antivirüs'ler kesin çözüm değildir. Kaspersky ile kaldırılamayan çok virüs gördüm. Kaspersky gibi antivirüs'ler virüsün önceden bulaşmasını engellemekte katkıda bulunuyor daha çok. Çoktan bulaşmışsa kurtuluşu zor. Ben direk temiz kurulum yapardım yerinde olsam.

1632761897244.png


Bu kadar oyun ziyanmı olsun?
 
Gereken eylemleri Defender gösterir zaten. Onları uygulayın.
 
Kaspersky ile tam tarama yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı.

Hocam Bitdefender ve Malwarebytes ile de deneyin bir şey bulacaktır ve Windows Defender karantinaya aldıysa bulmaz zaten yani pek bir şey olmaz herhalde. Yinede bilgisayarınızda forumda paylaşılan 90 günlük Bitdefender'i kullanmanızı öneririm. (SSD varsa kullanın Bitdefender'i ve RAM'iniz 16 GB üstündeyse)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı