HackTool:Win64/AutoKMS virüs mü?

HüseyinP

Kilopat
Daha fazla  
HackTool:Win64/AutoKMS virüs mü bir bilgisi olan var mı? Daha önce iki kere sildim hala çıkıyor. Temizlemek için iyi bir virüs programı var mı?

Windows için kullandığınız korsan lisans yazılımı. Yazılımı kaldırın ve güncel bir antivirüs ile tarama yaptırıp bulguları silin.

KMSpico yazılımın ismi. Klasörlerini temizleyin ve dediğim gibi antivirüs yazılımı kullanın. Ayrıca MalwareBytes Premium indirip tarama da yaptırabilirsiniz.

KMSpico yazılımın ismi. Klasörlerini temizleyin ve dediğim gibi antivirüs yazılımı kullanın. Ayrıca MalwareBytes Premium indirip tarama da yaptırabilirsiniz.
Klasörlerini aradım fakat bulamadım. Windows Defender da kaldırıldı olarak gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Adsız11111.png
    Adsız11111.png
    30,2 KB · Görüntüleme: 900
bendede bu sorun var ama benim windowsum sahte değil ve güncel en son bir şarkı indirmiştim ama sildim ve sorunum düzelmedi

merhaba bugün bilgisayarıma format atmıştım sonra bilgisayarı yeniden kurdum sadece sream google ve mcafee indirdim sonra windows defendırdan bir bildirim geldi hacktool diye birşey bulmuş sonra kaldırdım ve gitti mcafeeden tarama yaptım birşey çıkmadı bir sorun olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı