Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim sahnemde kızlı bir şey yoktu hocam. Adamı dümdüz oduna yatırıp kesiyorlardı, ben de araya girip agresif davranıp direkt olarak savaşa giriyordum. O sahneyi hiç görmedim.
Bendeki sahnede kız Olgierd'ı arkadan bıçaklıyordu, tabii Olgierd ölümsüz olduğu için ona bir şey olmuyordu. Sonra oradakiler kızın etrafını sararak korkutuyordu ve kız da malikaneden kaçıyordu.

Garsonluk yaparken taciz edilen kız yok mu? İşte ondan bahsediyorum.

O sahneyi bir yerden hatırlıyorum, ama genel olarak aldığım sahne buydu. Sizde bunu yapın, daha iyi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi olan oldu, bir tacizci için ben Geralt'ın yerinde olsaydım hayatta bunu yapmazdım. Ama DLC'yi ikinci kez oynarsam bu alternatif yolu da denerim.

Bu arada Ofier büyücüsü beni kurbağadan daha çok zorladı, bilge ve güçlü bir sahir'e benziyordu kendisi.

Ben bu sahneyi yaşadım Tekrar canlı kalınca sinirim öyle bir bozuldu ki..

Olayı biraz yanlış anlamışsınız sanırım, kadının babasını öldüren adam kafası kesilen adam gibi duruyor. İngilizce altyazı ile tekrar izleyip bir baktım, sanırım kadının babasını öldüren kişi, kafası kesilen adam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…