Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şarkı beni çok etkilemişti ve çok hoşuma gitmişti. Witcher hayranı olmak için bir sebep daha.

Beni de, hem Yennefer ile Geralt'ın arasındaki ilişkiyi anlatıyor. O sırada da Geralt dalıp gidiyor.

Arkadaşlar bu arada oyunda Letho'ya hiç rastlamadım. Bu oyunda o yok mu?
Normal şartlar altında evet, yok.

2. oyundan 3. oyuna save dosyası atmak sıkıntılı. Oyun, en son Letho ile karşılaştığımız bölümde save alıyor. Ondan sonrasında save alınmıyor. Doğal olarak Letho'yu öldürüp öldürmeme seçeneği belirsiz olduğundan dolayı da 3. oyunda direk ölü olarak gözüküyor. Kendim deneme yanılma yöntemiyle anladım bu olayı.

Letho'yu bulmak için ilk olarak Witcher 2 Kayıtları AÇIK seçeneğini seçmen gerekiyor. Ardından Emhyr'in huzuruna gidip traş olurken, General Voorhis sana sorular sorduğunda "Letho'yu affettim" seçeneğini seçmen gerekiyor. Letho'yu bulmak için de Ghosts of the Past görevini yapman gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam Ihlamurvadisi'nde bulunuyordu. İlan tahtasının yanında ağlayan bir kadından alıyorsun bu görevi.

Görevi yaparken de şans eseri karşılaşıyorsun Letho ile. Letho'nun anlattıkları ile beraber de Emhyr var Emreis'in verdiği Engerek Okulu'nu yeniden kurma sözünü tutmadığını, peşine ödül avcıları taktığını görüyoruz. Letho'ya yardım edince de bir süreliğine Kaer Morhen'de kalmasını sağlayabiliyoruz.

2. oyundan 3. oyuna save dosyası atmak sıkıntılı. Oyun, en son Letho ile karşılaştığımız bölümde save alıyor. Ondan sonrasında save alınmıyor. Doğal olarak Letho'yu öldürüp öldürmeme seçeneği belirsiz olduğundan dolayı da 3. oyunda direk ölü olarak gözüküyor. Kendim deneme yanılma yöntemiyle anladım bu olayı.
Kardeş, ben 2 kere bitirdim. 2 platformda (Steam ve GOG) da denedim. Bende öyle bir sorun çıkmadı. Son save olarak Dandelion'un konuşma yaptığı sinematikte save alıyor. Eğer bulamıyorsan Witcher 2'yi açarak son save'den önceki tüm save'leri sil. Zaten ortaya çıkıyor. İlk Witcher 3 oynayınca bana da öyle olmuştu. Bulamamıştım son save'i. Biraz aşağılarda bulunuyor save dosyası.

Kardeş, ben 2 kere bitirdim. 2 platformda (Steam ve GOG) da denedim. Bende öyle bir sorun çıkmadı. Son save olarak Dandelion'un konuşma yaptığı sinematikte save alıyor. Eğer bulamıyorsan Witcher 2'yi açarak son save'den önceki tüm save'leri sil. Zaten ortaya çıkıyor. İlk Witcher 3 oynayınca bana da öyle olmuştu. Bulamamıştım son save'i. Biraz aşağılarda bulunuyor save dosyası.
Witcher 2 save dosyasını aktarırken en son kaydedilen save dosyası en altta olmuyor mu? Tarihlerine bakarak en yakın save dosyasını en altta buldum ben. O save dosyasını aktarınca hiçbir değişiklik olmadı, ne Letho vardı ne de Voorhis'in sorduğu sorular...

Belki bende bir sıkıntı olmuştur. Bilmiyorum.

@Stebph ve @strigoi şu an ana hikayenin son kısmındayım, birazdan Eredin'i haklayacağım ve DLC'lere başlayacağım. Bu yüzden aşırı heyecanlıyım :) başlamadan önce bilmem gereken bir şey var mı DLC'ler ile alakalı?
Yok sanırsam, oynayarak öğrenmeniz daha iyi olur zaten.

Kurbağaya dikkat edin ama hocam, biraz güçlüdür kendisi. Yrden kullanmayı unutmayın :)

@Stebph ve @strigoi şu an ana hikayenin son kısmındayım, birazdan Eredin'i haklayacağım ve DLC'lere başlayacağım. Bu yüzden aşırı heyecanlıyım :) başlamadan önce bilmem gereken bir şey var mı DLC'ler ile alakalı?
Daha yeni başlamamış mıydınız? Çok hızlı gidiyorsun vallahi :D

Çok bir şey bilmene gerek yok. Blood and Wine birkaç yıl sonrasında geçiyor, HoS ek paketi ise hemen hemen aynı yıllarda.

Spoiler vermeyeyim de, o kurbağaya dikkat et. Masallardakine benziyor ;)

Witcher 2 save dosyasını aktarırken en son kaydedilen save dosyası en altta olmuyor mu? Tarihlerine bakarak en yakın save dosyasını en altta buldum ben. O save dosyasını aktarınca hiçbir değişiklik olmadı, ne Letho vardı ne de Voorhis'in sorduğu sorular...

Belki bende bir sıkıntı olmuştur. Bilmiyorum.
Gözünden kaçmış olabilir. Dediğim gibi oyuna girip diğer save'leri silmeliydin. O zor gelirse daha kolay bir alternatif te var. Belgelerde Witcher 2 kısmına gir. Sağ tıklayıp sıralama ölçütünden değiştirilme tarihini seç ve en üstteki hariç hepsini sil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı