Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen hocam Geralt'ı tanımadan çoğu kişi o yorumu yapar ancak ön yargılı olmamak gerek.
Özellikle kötü birisi olduğunu düşünmeleri çok üzücü, herhalde en iyi niyetli witcherlardan biridir Geralt oyunlarda. Tabii biraz da oyuncunun seçimine bağlı, ama kitaplarda ortanca sanırım.

Witcher 3'ün Blood and Wine DLC'sindeyim (biraz yarıladım) Oyundaki 127. Saatimi oynuyorum. Eğer oyun bittiğinde New Game+ yaparsam normal yeni oyunla arasında nasıl bir fark olur. Büyük Usta zırhlarım bana kalır mı?

Çoğu kişi ölü ve kötü birisi gibi gözüken suratına ve vücudundaki yarala izlerine laf ediyordu zaten Geralt'ın.
W3'ün Olgierd'dan sonra en yakışıklı adamına böyle demeleri de üzüyor aslında, W3'de fazla abartılmış bir Geralt var karşımızda, ondan da olmuş olabilir. Sonuçta efsunger bu, model değil :)

Özellikle kötü birisi olduğunu düşünmeleri çok üzücü, herhalde en iyi niyetli Witcher'lardan biridir Geralt oyunlarda. Tabii biraz da oyuncunun seçimine bağlı, ama kitaplarda nasıl bilmiyorum.

Bence de hocam ama bence halkın gözündeki "Witcher" ile gerçekten olan "Witcher" bambaşka. Kedi okulundaki Gaetan bile bana iyi biri geldi. Tamam katliam yapmış ama o sonundaki ufak kızı canlı bırakması bile yeterli Witcher'ların kötü insanlar olmadığını anlamaya.

Witcher 3'ün Blood and Wine DLC'sindeyim (biraz yarıladım) Oyundaki 127. Saatimi oynuyorum. Eğer oyun bittiğinde New Game+ yaparsam normal yeni oyunla arasında nasıl bir fark olur. Büyük Usta zırhlarım bana kalır mı?
Seviye, level, eşya, para, envanter vesaire neredeyse her şey sende kalır.

Ben Ciri'yi Ormanın Hanımları ile savaştırmıştım, savaşın sonlarına doğru bir kadın Ciri'nin kolyesini alıp kaçıyordu. Bu kolye ne oluyor bilen var mı?
Kötü sonda Geralt geri alıyor, iyi sonda ise öylece kalıyor. Geri alamıyorsunuz. Tabii bir mod var, onun dışında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı