Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim mesela DLC'ye özel grafik yükseltmesinden haberim yoktu. Oyunu orta seviye ayarlarda oynuyorum. Toussaint'e gidince grafiksel anlamda başka oyuna geçmiş gibi hissettim. Orta seviye grafiklerle bile mükemmel bir atmosfer. Tablo gibi resmen. Hayran kaldım o bölgeye.

Nasıl bir renk tonlaması, renk paleti gerçekten de inanılmaz gözüküyor, nefes kesici...

Ayrı olarak tek başına oyun haliyle satılabilecek bir başyapıt B&W

Ubisoft olsa öyle yapardı zaten, rahat 150TL'den sunardı Steam'e :)
Hearts of Stone'u ise daha kısa ve bir tık daha kötü olduğu için 149 TL yapardı (!)
Ben çıkıyorum biraz işim var sonra da B&W ek paketine girişeceğim etiketlerseniz de görmez isem kusura bakmayın nedeni bu çünkü. Önceden yazmak istedim bu sefer bazen çok geç görüyorum ayıp oluyor gibi hissediyorum da.
Bu konu bazen bayağı bi' boş kalıyor ve 1-2 gün mesaj yazılmıyor, yani rahat ol :)

Ubisoft olsa öyle yapardı zaten, rahat 150TL'den sunardı Steam'e :)

Kesinlikle.

Hearts of Stone'u ise daha kısa ve bir tık daha kötü olduğu için 149 TL yapardı (!)

Bu konu bazen bayağı bi' boş kalıyor ve 1-2 gün mesaj yazılmıyor, yani rahat ol :)

Ubisoft yaptığı oyunların kalitesinden anlamıyor. Her oyuna belli aynı fiyatı biçiyor piyasaya sunuyor. Muhtemelen dediğiniz gibi olurdu hocam.

@Lyrinx hocam tebrikler. Henüz Witcher oynamadığım için konuyu okumadım ama forumda benim konuda 2-3 sayfa silinmesine ve bu sayfaları eklesek bile bu konunun mesaj sayısını geçmiyor. Benim gördüğüm kadarıyla Technopat Sosyal'in en büyük konusunu açtınız, hayırlı olsun.

@Lyrinx hocam tebrikler. Henüz Witcher oynamadığım için konuyu okumadım ama forumda benim konuda 2-3 sayfa silinmesine ve bu sayfaları eklesek bile bu konunun mesaj sayısını geçmiyor. Benim gördüğüm kadarıyla Technopat Sosyal'in en büyük konusunu açtınız, hayırlı olsun.
Daha büyüklerini de görmüştüm hocam, 220-230 sayfalık internet sağlayıcısı konusu vardı. Tabii o yönetici tarafından açılmış bir şey. Sayılıyor mu bilemem :D

@Ulunay'ın açtığı şarkı önerisi konusu daha fazla mesaj almıştı, ama evet. Bu konu da beklediğimden çok daha fazla mesaj aldı :) ve bu gidişle daha çok yolumuz var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı