Supreme Yharon Hectopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 304 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Greenpath Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2019 #31 Lejax dedi: Alınır alınır. Mikemmel bir oyun. Genişletmek için tıkla... İnternette kötü şeyler gördüm, biraz aile oyuncusuyum anlaşılsın ☺ Çok fazla mı, yoksa Papers Please gibi ayarı var mı?
Lejax dedi: Alınır alınır. Mikemmel bir oyun. Genişletmek için tıkla... İnternette kötü şeyler gördüm, biraz aile oyuncusuyum anlaşılsın ☺ Çok fazla mı, yoksa Papers Please gibi ayarı var mı?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.473 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 15 Ekim 2019 #32 Supreme Yharon dedi: İnternette kötü şeyler gördüm, biraz aile oyuncusuyum anlaşılsın. Genişletmek için tıkla... Ara sahneler atlanabiliyor olması lazım. Göğüslerin göründüğü sahneler var diyeyim, ne derece olduğunu siz anlayın.
Supreme Yharon dedi: İnternette kötü şeyler gördüm, biraz aile oyuncusuyum anlaşılsın. Genişletmek için tıkla... Ara sahneler atlanabiliyor olması lazım. Göğüslerin göründüğü sahneler var diyeyim, ne derece olduğunu siz anlayın.
Night Fury Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 1.137 Makaleler 1 Yer izmir 15 Ekim 2019 #33 Witcher 3'ü Steamde 379, öncesinde korsan olarak 75 saat oynadım. God of war, rdr2, the last of us filan hepsini oynamis olmama rağmen en iyisinin Witcher 3 olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Witcher 3'ü Steamde 379, öncesinde korsan olarak 75 saat oynadım. God of war, rdr2, the last of us filan hepsini oynamis olmama rağmen en iyisinin Witcher 3 olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 15 Ekim 2019 #34 Vavien. dedi: Göğüslerin göründüğü sahneler var diyeyim, ne derece olduğunu siz anlayın. Genişletmek için tıkla... Sadece göğüsler mi? Oyunun başında ne olduğunu söylemeyeyim isterseniz
Vavien. dedi: Göğüslerin göründüğü sahneler var diyeyim, ne derece olduğunu siz anlayın. Genişletmek için tıkla... Sadece göğüsler mi? Oyunun başında ne olduğunu söylemeyeyim isterseniz
Supreme Yharon Hectopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 304 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Greenpath Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2019 #35 Mor Fasulye dedi: Sadece göğüsler mi? Oyunun başında ne olduğunu söylemeyeyim isterseniz Genişletmek için tıkla... Bir tür sansür-cutscene atlama seçeneği yok mu?
Mor Fasulye dedi: Sadece göğüsler mi? Oyunun başında ne olduğunu söylemeyeyim isterseniz Genişletmek için tıkla... Bir tür sansür-cutscene atlama seçeneği yok mu?
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 15 Ekim 2019 #36 Supreme Yharon dedi: Bir tür sansür-cutscene atlama seçeneği yok mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sansürleyebiliyoruz diye biliyorum.
Supreme Yharon dedi: Bir tür sansür-cutscene atlama seçeneği yok mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sansürleyebiliyoruz diye biliyorum.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 15 Ekim 2019 #37 Mor Fasulye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sansürleyebiliyoruz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamer Yeşildağ kendi sansürler. Oyunda sansür ayarı yok diye biliyorum.
Mor Fasulye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sansürleyebiliyoruz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamer Yeşildağ kendi sansürler. Oyunda sansür ayarı yok diye biliyorum.
2 241046 Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 3.256 Makaleler 6 Çözümler 5 15 Ekim 2019 #38 Ben hala oynamadım Witcher 3'ü. En kısa zamanda başlayım bari.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 15 Ekim 2019 #39 Supreme Yharon dedi: İnternette kötü şeyler gördüm, biraz aile oyuncusuyum anlaşılsın ☺ Çok fazla mı, yoksa Papers Please gibi ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef biraz fazla. Karakterlerin giyimi bile başlı başına bir şey. Aile içinde oynarken çok dikkat edilmeli. Lejax dedi: Maalesef biraz fazla. Karakterlerin giyimi bile başlı başına bir şey. Aile içinde oynarken çok dikkat edilmeli. Genişletmek için tıkla... Hala evde baba varsa
Supreme Yharon dedi: İnternette kötü şeyler gördüm, biraz aile oyuncusuyum anlaşılsın ☺ Çok fazla mı, yoksa Papers Please gibi ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef biraz fazla. Karakterlerin giyimi bile başlı başına bir şey. Aile içinde oynarken çok dikkat edilmeli. Lejax dedi: Maalesef biraz fazla. Karakterlerin giyimi bile başlı başına bir şey. Aile içinde oynarken çok dikkat edilmeli. Genişletmek için tıkla... Hala evde baba varsa
Pentium G4560 Kilopat Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 752 Çözümler 10 15 Ekim 2019 #40 Leleley leleleleley le le le ley