Alınmaz oyunun hikayesi o kadar ilgi çekici değil.
Sen merak etme öyle kalmazsın !Artık o kadar hype veriyorlar ki bi başladığımız zaman övdükleri şey bu mu diye kalacağız.
AHH. Fotom herşeyi anlatıyor değil mi?Başındaki hanımefendicik sayesinde oyuna çok bağlandım.
İlk oynayışımda beni heyecanlandıran sonrasına allah kahretsin dedirten sahneUnutamayacağım tek sahne. Çok büyük beklentilerim vardı.Eki Görüntüle 448588
Yapma yav topu topu 5 6 tane sahnesi var, onlarda 15 20 saniye sürüyor.İnternette kötü şeyler gördüm, biraz aile oyuncusuyum anlaşılsın ☺
Çok fazla mı, yoksa Papers Please gibi ayarı var mı?
Mod olarak indirebilirsin. No More NudityBir tür sansür-cutscene atlama seçeneği yok mu?
Yenneferin asilliğine bitiyorum. Daha önce hiç bir oyun karakterini bu kadar çok sevmemiştim.
Keşke witcher 1-2-3 anılarım silinsede en baştan oynasam.Saçı beyaz bahtı kara olan Geralt abimizin 200 saati deviren hikayesini, uyku derdi olmasa tek oturuşta bitirmek isterdim.
Sekiro için de böyle birşey vardı sanırım. Gömüp gömüp en son "abi oyun güzel ya" demişti yanlış hatırlamıyorsam.Yıl 2025:
Witcher 3 çok güzeldi öve öve bitiremedim ama Witcher 4 için işler hiç de umulduğu gibi gitmedi.
-Enis Cherryson
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.