Hadi Witcher 3 övelim!

Bu yaz oynadım. Bütün Witcher 3 övgü videolarını seyretmiştim (Enis Kirazoğlu dahil). Oyundan beklentim çok fazlaydı. İnanır mısınız oyun tüm beklentilerimi karşıladı, üstüne fazlasını koydu. Bende şaşırdım beğenince zira biraz zor beğenen biriyim.
Açıkçası hep soğuktum taki başlayana kadar. Başladım ve enfes bir hikaye enfes bir ortam. Kelimeler kifayetsiz. Gerçekten mükemmel yani daha ne diyebilirim:)

Güzel ama o kadar abartılası bir yanı yok bence. Yani büyük hayallerle indirdim ama bir yerden sonra baydı. Birde oyun bende (monitörle de âlâkalı olabilir) çok karanlıktı.

Gözler...

witcher3_2019_01_25_21_30_35_651.jpg
witcher3_2019_01_17_15_31_39_359.jpg

Güzel oyun mu? Alınır mı?
Sorman hata.

O kadar oyunu yücelttiki gerek internet gerek arkadaşlarım, bu yaz alıp oynadım büyük bir beklentiyle, dünya ve görüntü olarak çok güzel, savaş felanda çok iyi ancak bu kadar hyplenacak bişey bulamamıştım. oyun hala yüklü oynanmayı bekliyor, fazlada oynadım sayılmaz en son baronun kızını bulmaya çalışıyordum adam kızını dövüyormuş. Herşeyden çabuk sıkılan biriyim belki o yüzden sarmamıştır, özellikle o konuşma sahneleri beni bıktırdı :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı