Hadron 500W PSU alınır mı?

XATESS

Hectopat
Daha fazla  
Eski ekran kartımı sattım. Q9400 işlemci alacağım parasıyla fakat 250W PSU yetmiyor. Zaten ekran kartı da alacağım. PSU'ya 150 TL'den fazla bütçem yok. Sistem şöyle olacak. Q9400 + 4 GB DDR3 RAM + en az GT 730 ekran kartı. Hadron iki yıl garantili PSU gördüm, eğer al derseniz yarın gidip alacağım. Ben de isterim High Power falan kullanayım ama şartlar el vermiyor, soğuk esprilere gerek yok. Teşekkürler şimdiden.

Eski ekran kartımı sattım. Q9400 işlemci alacağım parasıyla fakat 250W PSU yetmiyor. Zaten ekran kartı da alacağım. PSU'ya 150 TL'den fazla bütçem yok. Sistem şöyle olacak. Q9400 + 4 GB DDR3 RAM + en az GT 730 ekran kartı. Hadron iki yıl garantili PSU gördüm, eğer al derseniz yarın gidip alacağım. Ben de isterim High Power falan kullanayım ama şartlar el vermiyor, soğuk esprilere gerek yok. Teşekkürler şimdiden.

Alınmaz.

100 TL daha koyup bu modeli alın.

100 TL daha koyup bu modeli alın.

Hocam ekleyemem Max 150.

Q9400 + GTX 550, GTX 560, GT 730 falan takacağım. Kaç watt ve hangi markayı önerirsiniz 150 TL'ye?
Gigabyte 420W modeli nasıl arkadaşlar?

Hocam hiç bulaşmayın sisteme zarar vermesin boşuna, Hadron şarj aleti kullandım patladı, arkadaş almıştı o da patladı. Aerocool'un 600W versiyonunu kullanıyorum ben gayet güzel PSU fiyatına göre onu alın derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı