Hadron gamepad Windows 11 ile uyumlu mu?

Merhaba https://app.hb.biz/Eq6v7iar4hGY bu ürünü almak istiyorum ama satıcı Windows 11 ile uyumlu değildir diyor ama Windows 10 ile uyumlu. Biraz saçma değil mi sonuçta aynı kernelleri kullanıyorlar. Uyumlu mu sizce?

Uyumludur. Aynısı bende de vardı Windows 11 de kullanmıştım ama almanızı kesinlikle önermem.

Nedenki, çalışmıyor mu?

Çalışıyor ama oyuna ayarlaması ayrı bir dert oynaması ayrı bir dert. Ben titreşimini bir türlü açamamıştım mesela. Sonra ölü bölge %99 falandır büyük ihtimal. Malzeme kalitesi çok kötü tuş hissiyatı kötü ve kablolu. Daha sayılacak bir sürü kötü yan vardır iyi yanını bulamadım klavye fare ile oynayın bence bunu almak yerine. Tek artısı çalışması.

Çalışıyor ama oyuna ayarlaması ayrı bir dert oynaması ayrı bir dert. Ben titreşimini bir türlü açamamıştım mesela. Sonra ölü bölge %99 falandır büyük ihtimal. Malzeme kalitesi çok kötü tuş hissiyatı kötü ve kablolu. Daha sayılacak bir sürü kötü yan vardır iyi yanını bulamadım klavye fare ile oynayın bence bunu almak yerine. Tek artısı çalışması.

Klavye farem gayet iyi o zaman gerek yok ya klavye mouse devam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı