Hadron güç kaynağında ekran kartı için kaç pin güç girişi var?

Üstüne 400TL daha koyu Corsair CV veya vs serilerine bakın.

Vs serisi alacaksanız gri etiketlere bakın tabii ki. Siyah etiketlere yanaşmayın.

Peki tavsiyeniz için teşekkürler. Konu ekran kartı güç pininden nerelere geldi. :)

Sertifika bir şeyi belirlemiyor.

Tekrar rahatsız ediyorum sizi kusura bakmayın sizden bir konuda daha yardım almak istedim yeni bir güç kaynagı buldum bu nasıldır önerir misiniz bir de bunda kaç pin güç girişi vardır. Birde sistemimi besler mi?

Son düzenleme:
Tekrar rahatsız ediyorum sizi kusura bakmayın sizden bir konuda daha yardım almak istedim yeni bir güç kaynagı buldum bu nasıldır önerir misiniz bir de bunda kaç pin güç girişi vardır. Birde sistemimi besler mi?
Modeli nedir?

Peki tavsiyeniz için teşekkürler. Konu ekran kartı güç pininden nerelere geldi. :)

bundan bahsediyorum fotoğrafı koymayı unutmuşum

Dosya Ekleri

• sdadsadadgsdfghsdfh.PNG
    sdadsadadgsdfghsdfh.PNG
    622,6 KB · Görüntüleme: 14
Ekran kartınız nedir?

Dün yazmıştım ama bugün de yazayım RX 570 8 GB i3 4160 8 RAM 1TB HDD 512 GB SSD H81m anakart RX 570'i almadım bu PSU ile beraber almayı düşünüyorum eğer ki kötü bir PSU ise kendi PSU'dan devam edip GTX 1050 Ti alacagım.

Dün yazmıştım ama bugün de yazayım RX 570 8 GB i3 4160 8 RAM 1TB HDD 512 GB SSD H81m anakart RX 570'i almadım bu PSU ile beraber almayı düşünüyorum eğer ki kötü bir PSU ise kendi PSU'dan devam edip GTX 1050 Ti alacagım.

PSU'da 4 pin CPU kablosu ve 6 pin PCI-e kablosu var. Yani maksimum 6 pin içeren bir ekran kartı takabilirsin. Ayrıca detaylı sheetlerde pek de iyi olmadığı anlaşılıyor. 12V kanalından 300W yazılmış fakat combined değeri daha düşük olacaktır. G12S modelinin içi pek de iyi değil. Özellikle bulk kapasitör minnacık.

1756913341607.png

PSU'da 4 pin CPU kablosu ve 6 pin PCI-e kablosu var. Yani maksimum 6 pin içeren bir ekran kartı takabilirsin. Ayrıca detaylı sheetlerde pek de iyi olmadığı anlaşılıyor. 12v kanalından 300W yazılmış fakat combined değeri daha düşük olacaktır. G12s modelinin içi pek de iyi değil. Özellikle bulk kapasitör minnacık.

Eki Görüntüle 2568306

Anladım 6 pin isteyen ekran kartları ne önerirsiniz veya 6 pin ekran kartları bu PSU ile gider mi?

Anladım 6 pin isteyen ekran kartları ne önerirsiniz veya 6 pin ekran kartları bu PSU ile gider mi?
Ekran kartı önerisi hakkında yeni konu açabilirsiniz. RX 570 için ucu ucuna kurtarması lazım. Ama eskimeyi hesaba katınca belki sorun yapabilir. Ayrıca pinlerede dikkat etmen lazım. 1050 Tİ'ı kaldırması gerekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı