- Makaleler
- 9
İnsanlar fikirlerini belirttiğinde onlara cahil muhamelesi çekip üstüne azarlıyorsun. Daha ne yapmayı düşünüyordun?Bütçem çok az 50-40 lira ve kargo yolda ne yapayım ben?
İnsanlar fikirlerini belirttiğinde onlara cahil muhamelesi çekip üstüne azarlıyorsun. Daha ne yapmayı düşünüyordun?Bütçem çok az 50-40 lira ve kargo yolda ne yapayım ben?
O zaman dursun, zaten alternatif yok, o bütçedeki her klavye aynı reaksiyonu gösterecek zaten.Bütçem çok az 50-40 lira ve kargo yolda ne yapayım ben.
Kargo yolda olsa bile iptal edebilirsiniz.Bütçem çok az 50-40 lira ve kargo yolda ne yapayım ben.
A4Tech KM-720 kullandım ve oldukça kaliteli, görüntüsü aşağı yukarı bunla aynıydı. Sırf ışıklı diye Hadron aldığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.RGB göz boyaması olmayan, eli ayağı düzgün sayılır bir klavye. Bu alınabilirdi.
![]()
A4 Tech KR-92 Kablolu Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz A4 Tech KR-92 Kablolu Klavye fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! A4 Tech KR-92 Kablolu Klavye özelliklerini incele, 190,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok doğru, övünmek gibi olmasın fakat mesaj ve beğeni sayımıza bakarak bilgili insanlar olduğumuzu görebilirsin.Kargo yolda olsa bile iptal edebilirsiniz.
Ek olarak üslubunuzu düzeltebilir misiniz? Burada fikirlerimizi sordunuz. Biz de söyledik ancak bizi cahil yerine koyup aşağılıyorsunuz.
Bu tür üyeler çok artmaya başladı son zamanlarda. Çok denk geliyorum. Diyor ki mesela, Rampage klavye blah blah alınır mı. Diyorum alınmaz, diyor kullandın mı yok ne alaydım yok bütçem yok...@Ousia
Madem önerileri dinlemeyeceksin neden konu açıyorsun?
Vicdanını rahatlamak istiyor galiba, istediği cevapları alamayınca kalitesiz diyenlere saldırıyor. Madem bu iyi mi diye konu açtın, aldığın klavye hakkında eleştiriye açık olacaksın. Açık sözlüyüz biz burada.Bu tür üyeler çok artmaya başladı son zamanlarda. Çok denk geliyorum. Diyor ki mesela, Rampage klavye blah blah alınır mı. Diyorum alınmaz, diyor kullandın mı yok ne alaydım yok bütçem yok...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.