HAF912 Advanced vs Xigmatek Talon

Thief_832

Hectopat
Herkese merhabalar, aranıza yeni katıldım. Benim bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim.
Haf912 Advanced kasayı 5 gün önce vatandan aldım. Aslında 400r almak aklımda vardı. Ama stoklarda kalmamıştı. Bende HAF912 Advanced aldım eve geldim. Sonra biraz araştırma yaptım. Xigmatek Talon kasayı gördüm. Sizce HAF912 Advance verip bunu almak mantıklı mıdır ?
Yardım ederseniz çok makbule geçer. %25 indirimle 540 TL'ye almıştım kasayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Fiyatı Nasıl ?
Aldığım sistem bu
eyOzrN.jpg
Altıktan sonra monitör değiştirdim 3800 tuttu.AOC E2461FWH monitörü buna değiştim.%25 indirimle aldım

Üzülmeyin. Sisteminiz çok güzel. Ama ben AMD öneriyorum. F/P'de (düşük bütçede) Intel ona yaklaşamıyor.
Aslında hocam anakart düşürüp kasa düşürüp gtx780 alınırdı ama ilerde i7 geçiceğim için anakart iyi almak istedim.Bir 400r yakışırdı ama stok sorunu bozdu :D Kasayı değiştirmekte aklımda vardı.Yorumları görünce vazgeçtim.Tek ekran kartı gidiyor.Onun yerine kupon isteyip R9 290 alıcaz hayırlısı bakalım.Yorumlarınızı yazan elleriniz dert görmesin.Her şey için teşekkürler :)

- - - Güncellendi - - -

Sistem güzel olmuş güle güle kullanın.
Saolun Hocam :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı