Fön çekmek anında kel yapmaz 5–6 yıl yapmak gerekir kel olmak için ayrıca modele göre değişir ancak en az 1yıl uzatmak lazım fön makinesine gelirsek evde varsa onu kullan yoksa orta kalite ürün yeterli
Fön çekmek anında kel yapmaz 5–6 yapmak gerekir kel olmak için ayrıca modele göre değişir ancak en az 1yıl uzatmak lazım fön makinesine gelirsek evde varsa onu kullan yoksa orta kalite ürün yeterli.
Bonus kafaya benzemeyeyim de güzel bir şey olsun gerisi önemli değil yakında alırım fön makinası sadece kurutma makinesıyla ıslaken kurulayıp tarayıp bakıyordum.
Bonus kafaya benzemeyeyim de güzel bir şey olsun gerisi önemli değil yakında alırım fön makinesı sadece kurutma makinesıyla ıslaken kurulayıp tarayıp bakıyordum.
Bağlayarak yatınca bozulmadı aynı şekil duruyor kabarmasıda yatınca geçti bundan önce hep bağlamadan yatardım saçım hayatımda ilk kez bu kadar güzel öneririm bağlayarak yatmayı.
Bonus kafaya benzemeyeyim de güzel bir şey olsun gerisi önemli değil yakında alırım fön makinesı sadece kurutma makinesıyla ıslaken kurulayıp tarayıp bakıyordum.
Ben saçımı yukardan topluyorum fıskiye gibi. O şekilde yatıyorum uyandığımda aşırı kabarmamış ve karışmamış oluyorlar. Fakat benim saçlarım kıvırcık öyle bir durum da var.
Ben saçımı yukarıdan topluyorum fıskiye gibi. O şekilde yatıyorum uyandığımda aşırı kabarmamış ve karışmamış oluyorlar. Fakat benim saçlarım kıvırcık öyle bir durum da VA.