Hafif oyuncu laptopu önerisi

Bu laptop un tasarımını çok beğendiğim için 2-3 gündür hakkında araştırma yaptım. Klavye,yapı kalitesi,ekranı, ekran kartı ve işlemcisi fiyatına göre süper derecede iyi ama sogutma olarak çok kötü bir cihaz olduğunu söylüyorlar. Sürekli rahatsız edici bir fan sesi varmış ve elin değdiği kısımlar aşırı ısınıyor diyorlar. Performans çok yüksek olduğu için muhtemelen o kasa yetmiyor. Aslında normal. Zephyrus, razer Blade gibi cihazlarla benzer watt' ı çok daha ince bir kasada vermeye çalışmış gigabyte. Ama dediğim gibi bu tarz her şeyi yapabilen bir laptop ı bu fiyatlara da bulamazsın. Bu laptop' ın rakipleri direk zephyrus, razer Blade, MSI stealth ama onların fiyatları da 80binden başlıyor.

Bu laptop un tasarımını çok beğendiğim için 2-3 gündür hakkında araştırma yaptım. Klavye, yapı kalitesi, ekranı, ekran kartı ve işlemcisi fiyatına göre süper derecede iyi ama sogutma olarak çok kötü bir cihaz olduğunu söylüyorlar. Sürekli rahatsız edici bir fan sesi varmış ve elin değdiği kısımlar aşırı ısınıyor diyorlar. Performans çok yüksek olduğu için muhtemelen o kasa yetmiyor. Aslında normal. Zephyrus, Razer Blade gibi cihazlarla benzer Watt'ı çok daha ince bir kasada vermeye çalışmış Gigabyte. Ama dediğim gibi bu tarz her şeyi yapabilen bir laptop ı bu fiyatlara da bulamazsın. Bu Laptop'ın rakipleri direk Zephyrus, Razer Blade, MSI Stealth ama onların fiyatları da 80binden başlıyor.

Hocam bununla PUBG ve Rainbow'da kaç FPS alırım acaba. Bir de ben bunu zaten aynı kasa gibi kullanacağım standa koyacağım harici mouse klavye ve ekran bağlayacağım.

Bu ürün(Aero 14) inanılmaz kaliteli. 2021 modelini 3'5 senedir kullanıyorum acayip memnunum.
Unutmayın RAM lehimli, SSD değiştirilebilir.
Oyun bilgisayarı gözüyle bakarsanız size uymaz. Yekpare alüminyum, harika soğutma sistemi, mükemmel ötesi paneli en güçlü yanı.
Fan sesi ve batarya ömrü tartışılır. Günlük kullanımda rahatsız edici fan sesi duyulmaz. Gigabyte Control Center alışmak zaman alır. Batarya için Thunderbolt 4 var. 87W üstü powerbank ya da adaptör şarj eder.
Burada tüm araştırmalarım var.

Ayrıca sarı site düşünürseniz MSI Stealth 14 bakın derim. 50k +- civarı bulunur.
Kış ayında bu model dünyada en ucuz ( garip şekilde) Türkiye de satıldı.
Bu bilgisayarın eline o fiyata kalite ve performans anlamında su dökebilecek bilgisayar yok. Ne zeyprus ne Blade 14 yanına yaklaşamaz.

Bu ürün(Aero 14) inanılmaz kaliteli. 2021 modelini 3'5 senedir kullanıyorum acayip memnunum.
Unutmayın RAM lehimli, SSD değiştirilebilir.
Oyun bilgisayarı gözüyle bakarsanız size uymaz. Yekpare alüminyum, harika soğutma sistemi, mükemmel ötesi paneli en güçlü yanı.
Fan sesi ve batarya ömrü tartışılır. Günlük kullanımda rahatsız edici fan sesi duyulmaz. Gigabyte Control Center alışmak zaman alır. Batarya için Thunderbolt 4 var. 87W üstü powerbank ya da adaptör şarj eder.
Burada tüm araştırmalarım var.

Ayrıca sarı site düşünürseniz MSI Stealth 14 bakın derim. 50k +- civarı bulunur.
Kış ayında bu model dünyada en ucuz ( garip şekilde) Türkiye de satıldı.
Bu bilgisayarın eline o fiyata kalite ve performans anlamında su dökebilecek bilgisayar yok. Ne zeyprus ne Blade 14 yanına yaklaşamaz.

Hocam arada oyun oynamak için genel olarak ümiversite mühendislik ve günlük kullanım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı