Bu ürün(Aero 14) inanılmaz kaliteli. 2021 modelini 3'5 senedir kullanıyorum acayip memnunum.
Unutmayın RAM lehimli, SSD değiştirilebilir.
Oyun bilgisayarı gözüyle bakarsanız size uymaz. Yekpare alüminyum, harika soğutma sistemi, mükemmel ötesi paneli en güçlü yanı.
Fan sesi ve batarya ömrü tartışılır. Günlük kullanımda rahatsız edici fan sesi duyulmaz. Gigabyte Control Center alışmak zaman alır. Batarya için Thunderbolt 4 var. 87W üstü powerbank ya da adaptör şarj eder.
Burada tüm araştırmalarım var.
45k ya kadar önerebileceğiniz tek bilgisayar bu yani anladığım. İç mimarlık öğrencisiyim ve para vermişken yıllarca götürsün beni istiyorum. Programları açarken vs bir problem yaşamam değil mi? Bir de açıkçası diğer Lenovo LOQ serisinde RAM, ekran kartı daha yüksek seviyede aralarındaki en temel...
www.technopat.net
Ayrıca sarı site düşünürseniz MSI Stealth 14 bakın derim. 50k +- civarı bulunur.
Kış ayında bu model dünyada en ucuz ( garip şekilde) Türkiye de satıldı.
Bu bilgisayarın eline o fiyata kalite ve performans anlamında su dökebilecek bilgisayar yok. Ne zeyprus ne Blade 14 yanına yaklaşamaz.
Kimler tercih etmeli: İçerik üretimi ön planda olan arkadaşlar. Kompakt, güçlü ve kaliteli bir ürün isteyenler. Avantajı: Magnezyum + alüminyum mükemmel bir kasa. Bu fiyata Vapor chamber soğutma sistemi. Fantastik OLED tecrübesi. MSI true color. SteelSeries. Bu kasada 90W GPU. Yükseltmeye açık...
www.technopat.net