Çevrimdışı paketini yükleyip taradım. Herhangi bir sorun bulmadı. Bu konulardan gram anlamıyorum. Ama büyük ihtimalle Çevrimiçi paketin içinde, harici bir yazılım reklamı var. Atıyorum kurulum esnasında arama motorun Yandex olsun gibi şeyler çıkıyor olabilir. Ya da kurulum yaparken ki gösterdiği reklamlar zararlı olarak algılanıyor olabilir.
Çevrimdışı paketini kurmanı öneririm. Hata vereceğini sanmıyorum.
Bir ara emülatörlerin sahte siteleri çıkmıştı. Belki o zaman veritabanlarına zararlı olarak eklenmiş olabilirler. Ben çevrimdışı sürümünü yüklemiştim ve herhangi bir sorun yaşamadım.
Hala sahte siteler var geçen birine denk geldim . Allahın belası gitti MEmu yüklemesi olurken Avast/AVG yükledi ve 20 dakikalık kanser tedavisi başladı .
Hala sahte siteler var geçen birine denk geldim . Allahın belası gitti MEmu yüklemesi olurken Avast/AVG yükledi ve 20 dakikalık kanser tedavisi başladı .
Valla ya belli de etmiyor. Baktım bilgisayar çok çok yavaş dedim CPU kullanımına vs. bakayım. Bir baktım AVG/Avast. sonra sağ alttan bildirim penceresini açtım gizlemiş kendini. Sonrada hazır yüklü olan Revo unistaller pro ile hızlıca uninstall ettim neyse ki, sonra da Kaspersky ve Malwarebytes ile taratıp 6 tane gül gibi virüsümüzü kaldırdıktan sonra yaptım kapanışı.