Hafif ve hızlı internet tarayıcı önerisi

Edge Chromium diğerlerinden daha az RAM tüketiyor. @efedesu yoğun kullanımda RAM aracı yüzünden çökmüyor mu? Düzelttiler mi o sorunu?
Cokmuyor, yeni bir sistemle sadece kullandiginiz sekmeyi gosteriyor size, oburleri sadece orada calisiyor fakat onbellekte tutulmuyor, tikladiginizda sayfayi yeni acmis gibi size gosteriyor.

Edge ya da Chrome fazla özellik barındırmıyor. Bu yüzden aralarında en hafifi bunlar.
Chrome halen Windows 7 destekliyor mu bilmiyorum. Ona göre seçimini yaparsın.
Opera kullanacaksan GX uzak dur. Sistem kaynak tüketimi düşük filan değil. Normal Opera, Chrome ve Edge göre düşük bellek filan tüketmiyor. Karşılaştırmasını yapabilirsiniz.

Reklam engelleyici uzantı kullanmanızı öneririm. Bağlantıda önerdiğim uzantıyı tavsiye ederim.
Özellikle sitelerin reklamları ve arka plandaki izleyici işlemleri bellek tüketimini artırıyor. Bağlantıda Youtube video izlerken ki CPU tüketimini azaltan bir uzantı daha önerdim.

Emülatör olarka MEmu play daha hızlı ve kontrol desteği iyi olan bir seçenek yok.
@acv Tarayıcılar hakkında bilgisi olmayan birine bence yanlış öneri. Çoğu çerez ayarı kapalı ve otomatik çerez temizleme ayarları açık halde geliyor. Arkadaş tarayıcıyı kapatınca, açtığı oturumların çerezleri silinince küplere binebilir.

Son düzenleme:
Emülatör olarak MEmu play daha hızlı ve kontrol desteği iyi olan bir seçenek yok.
Norton'da da aynı uyarıyı veriyor mu? İndirme bağlantısına tıkladığımda aşağıdaki gibi görünüyor. @26318

MEmu.png

Son düzenleme:
Hayır, herhangi bir uyarı vermiyor. @unnamedington

Screenshot_2.png

Bir ara emülatörlerin sahte siteleri çıkmıştı. Belki o zaman veritabanlarına zararlı olarak eklenmiş olabilirler. Ben çevrimdışı sürümünü yüklemiştim ve herhangi bir sorun yaşamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı