Hafıza durduk yere azaldı

kaan212

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, hafızam 43GB idi, dersten sonra kapadım 4 saat sonra açınca 30GB'ye düştüğünü gördüm ve herhangi bir uygulama indirmedim ve güncelleme olmadı neden oldu nasıl kazanabilirim?
Not; temp klasörünü, CCleaner'ı ve disk temizlemeyi söylemeyin yaptım.

Merhabalar, hafızam 43GB idi, dersten sonra kapadım 4 saat sonra açınca 30GB'ye düştüğünü gördüm ve herhangi bir uygulama indirmedim ve güncelleme olmadı neden oldu nasıl kazanabilirim?

PC'ler böyledir hocam sorun bende de var 240 GB alanım var her geçen gün azalıyor

Zoom'da iken recorder tuşuna basmış mıydınız Windows Update falan yaptınızmı

Hafıza dediğiniz depolama herhalde, indirilenler klasörüne bakın. CCleaner her türlü çar çöp temizler gerçi nasıl oldu ben de tahmin edemiyorum.
Hocam ccleaner ı da wise care 365 ide günde 3 kere falan çalıştırıyorum fayda etmiyor
PC'ler böyledir hocam sorun bende de var 240 GB alanım var her geçen gün azalıyor

Zoom'da iken recorder tuşuna basmış mıydınız Windows Update falan yaptınızmı
hayır hocam zoom recorderı kullanmadım windows update 4 gün önce yaptım ama hafızam sonrasında da azaldı
Hoca ders kaydınızı başlatmıştır, siz de istemeden indirmişsinizdir. İndirilenler klasörüne bakın.

Yok hocam indirilenler boş temizlemeleri yaptım da kayıt ta almıyoruz ki dersten sonra baktığımda da hafızam 43 GB idi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı