Hafızanız silinse ilk ne oynarsınız?

Kesinlikle 1 tane oyun sayamam. Bunların hepsini yan yana bilgisyarlarda açarım, sırayla oynarım. :D

Fable: The Lost Chapters... Şu anda mekanik bakımından eski bir oyun olduğu için çoğu kişi sevmez ama o dönemde müthiş bir oyundu. Hayalperest bir çocuğun, bir kahramana/kötüye (oyuncuya bağlı) dönüşme hikayesi harikaydı.

The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth... İlk oyundaki campaign, bir strateji oyununda oynarken en keyif aldığım oldu.

Far Cry... İlk oyundaki trigenlerle yaşadığım gerilim düzeyini başka hiçbir FPS oyununda yaşamadım. 3. oyun da açık dünya ile ilgili müthiş iş yapmış olsa da ilk oyunun yeri benim için ayrı. Zor seviyede yapay zeka da inanılmazdı.

Age of Empires... Antik dönem medeniyetlerine tarihsel bir merakı olan ufacık çocukken, 1999 yılında bu ilk AoE oyunuyla tanıştım. Daha sonra 2. oyun aslında daha iyi bir oyun olmasına rağmen tarihsel ilgi alanımın içinde olan ilk oyuna olan sevgim başka.

Need for Speed: Underground... İlk Underground oyunu da benim için özel. Sonrasında yağmur gibi yağan araba modifiye/yarış oyunlarının ilkiydi.

Halo: Reach... Bu seriyle tanıştığım ilk oyun aslında Combat Evolved oldu ve benim en sevdiğim oyun evreni Halo oldu. Reach oyunu ise hikayesiyle benim için çok ayrı yerde, Cortana'nın ilk oyunda Chief ile bir araya gelmesinin öncesini anlatıyordu.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı