Bu ürünler elbette zararlı tabii her gün sigara içmeye göre daha az. Ama uzun vadede o zararı alıyorsun.![]()
Kanka sen 40 sene böyle haftada bir içtin diyelim, 20 sene her gün sigara içenle aldığın zarar hemen hemen aynı olur işte. Yahu o anlamda zararın birimi yok ki ölçeyim.Yani sonuç olarak ciğerlerime çekmiyorum ağıza alıp ağızdan veriyorum ve arada 1-2 hafta oluyor ne kadar zararı olabilir.
Kanka sen 40 sene böyle haftada bir içtin diyelim, 20 sene her gün sigara içenle aldığın zarar hemen hemen aynı olur işte. Yahu o anlamda zararın birimi yok ki ölçeyim.
Yani sonuç olarak ciğerlerime çekmiyorum ağıza alıp ağızdan veriyorum ve arada 1-2 hafta oluyor ne kadar zararı olabilir.
Öyle demek istemedim ama dediğim gibi o zararı verirsin vücuduna.1 puro 2 sigaraya mı bedel yani
Ben de kullanmadım hocam.bir de hiç sigara kullanmadım.
Hocam her ne yaparsanız yapın bu ürünler zararlı, bu gerçeği haftada bir diyerek atlatamazsınız.
Ne?günde 1-2 paket sigara içen insanlar var hiçbir şey olmuyor
Ne?sen görmüyorsun diye olmadığını mı sanıyorsun? Benim dedem tütün içiyordu gayet güçlüydü ama 2 senedir akciğer kanseri.
Ne?sen görmüyorsun diye olmadığını mı sanıyorsun? Benim dedem tütün içiyordu gayet güçlüydü ama 2 senedir akciğer kanseri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.