Haftada 10-15 kez format atma hastalığı

Hocalarım neredeyse artık her hafta format atıyorum laptopa artık atmak istemiyorum ancak olmuyor. Her hafta sıkıldığımdan 10 15 defa format atıyorum. Format attıktan sonra da programları geri kurunca 6 aydan beri böyleyim.
Yapmayın hocam SSD/HDD'nin ömrünü bitirirsiniz

Bende aynı idim hocam benim laptop zaten kötü olunca bir uygulama indiriyordum örneğin google indirdim sonra silince içim rahat etmiyor format atıyordum hatta günde 5 kere recovery yaptığımı bile hatırlıyorum. Büyük ihtimalle pc sizin için yetersiz ise istediğiniz performansı alamadığınız için yaptığınız bir durum.

Hocalarım neredeyse artık her hafta format atıyorum laptopa artık atmak istemiyorum ancak olmuyor. Her hafta sıkıldığımdan 10 15 defa format atıyorum. Format attıktan sonra da programları geri kurunca 6 aydan beri böyleyim.

Bende böyleydim. Pintipirik mi ne denir bilmiyorum. Ama nedense bir süre sonra bıraktım.

Bende aynı idim hocam benim laptop zaten kötü olunca bir uygulama indiriyordum örneğin Google indirdim sonra silince içim rahat etmiyor format atıyordum hatta günde 5 kere recovery yaptığımı bile hatırlıyorum. Büyük ihtimalle PC sizin için yetersiz ise istediğiniz performansı alamadığınız için yaptığınız bir durum.

Hocam performanstan olduğunu düşünmüyorum bilgisayarım yeteri kadar hızlı. En azından gündelik kullanım için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı