Haftada 3 gün vücut geliştirme yeterli mi?

HayatimTakinti

Hectopat
Yaş 30
1.91 boy 104 kilo
Kamu görevlisiyim ve spora çok zaman ayıramıyorum.

Pazartesi günleri
Göğüs (4 hareket 16 set)
Ön kol (4 hareket 16 set)

Çarşamba
Sırt (4 hareket 16 set )
Arka kol (4 hareket 16 set )

Cuma
Omuz (4 hareket 16 set )
Bacak (3 hareket 12 set )

Size sorum şu

Bu yukarıdaki hareketleriçin kaç set yeterli?

Bir bölgeyi haftada 1 çalışmak yeterli mi? Gelişim gösterir miyim?

Yani 3 gün gidebiliyorum.
Evliyim ve bebek olunca zor oluyor daha fazla zaman ayırmak.

Görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.

Evet yeterlidir. Yavaş yavaş tekrarları ve setleri arttırarak ilerleyin.

Set kısmına pek bir şey diyemeyeceğim sonuçta herkes aynı tekrarları yapamayabilir. Kendinizi keşfederek yapın ama asla zorlamayın.

Yaş 30
1.91 boy 104 kilo
Kamu görevlisiyim ve spora çok zaman ayıramıyorum.

Pazartesi günleri
Göğüs (4 hareket 16 set)
Ön kol (4 hareket 16 set)

Çarşamba
Sırt (4 hareket 16 set )
Arka kol (4 hareket 16 set )

Cuma
Omuz (4 hareket 16 set )
Bacak (3 hareket 12 set )

Size sorum şu

Bu yukarıdaki hareketleriçin kaç set yeterli?

Bir bölgeyi haftada 1 çalışmak yeterli mi? Gelişim gösterir miyim?

Yani 3 gün gidebiliyorum.
Evliyim ve bebek olunca zor oluyor daha fazla zaman ayırmak.

Görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.
4 hareket 16 set aşırı fazla 2 hareket 8 set daha mantıklı boşuna yorarsınız sadece kendinizi. O kadar fazla çalışmak gelişmeyi o kadar arttırmaz

1 hareketi 4 set 8-10-12 tekrar yapmaya çalışın. Mesela 10 kilo ağırlık ile 12 yaptığınızda hala kaldırmaya devam edebilecek durumda oluyorsanız 15 kilo alın 10 yapın 11-12 sizi zorlasın. Onun dışında programınız güzel duruyor yarışmacı değiliz hiçbirimiz sonuçta. Forma girmek için yeterli 3-4 gün.

4 hareket 16 set aşırı fazla 2 hareket 8 set daha mantıklı boşuna yorarsınız sadece kendinizi. O kadar fazla çalışmak gelişmeyi o kadar arttırmaz
Hocam katılmıyorum haftadan haftaya çalışacak bölge için 2 hareket çok az. Haftada 6 gün falan yapanlar için dediğiniz geçerli.

Tüm bölgeler için mi diyorsunuz bunu ?
Mesela sırt zor gelişiyor hissetmek de çok zor
1 hareketi 4 set 8-10-12 tekrar yapmaya çalışın. Mesela 10 kilo ağırlık ile 12 yaptığınızda hala kaldırmaya devam edebilecek durumda oluyorsanız 15 kilo alın 10 yapın 11-12 sizi zorlasın. Onun dışında programınız güzel duruyor yarışmacı değiliz hiçbirimiz sonuçta. Forma girmek için yeterli 3-4 gün.

Hocam katılmıyorum haftadan haftaya çalışacak bölge için 2 hareket çok az. Haftada 6 gün falan yapanlar için dediğiniz geçerli.
Yaptığım program yeterli mi sizce peki ?

Tüm bölgeler için mi diyorsunuz bunu ?
Mesela sırt zor gelişiyor hissetmek de çok zor

Yaptığım program yeterli mi sizce peki ?
Evet bence yeterli hocam daha fazlası zaten pek mümkün değil. Aslında arkadaşın dediği doğru. Bu kadar fazla bile yapılmaz normalde ama haftada 3 gün gideceğiniz için yapabilirsiniz. Hareket sayısını seti falan arttırmayı düşünmeyin bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı