Arkadaşlar ben yakın zaman önce 3+1 yapıyordum. 3 gün gidip 1 off, haftada 6 güne denk geliyor. Fakat kafamı kurcalıyor acaba haftada 5 mi yapmalıyım? Yani 2 gün gidip 1 gün gitmemek daha mı mantıklı? Görüşlerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar ben yakın zaman önce 3+1 yapıyordum. 3 gün gidip 1 off, haftada 6 güne denk geliyor. Fakat kafamı kurcalıyor acaba haftada 5 mi yapmalıyım? Yani 2 gün gidip 1 gün gitmemek daha mı mantıklı? Görüşlerinizi bekliyorum.
Rakamlara takılma. Vücudunu dinle ve içgüdüsel çalış her insan farklıdır ve her yaşam şartıda farklıdır bu yüzden bu işin tek bir doğrusu yoktur maalesef zamanla öğrenip tecrübe ile başarıya ulaşabilirsin.
Ayrıca programını bile yazmamışsın yani cevap vermemiz imkansız.
Hocam sırt bacak sizi zorlamıyor mu? İkisi de büyük bir adale.
Pazartesi sırt bacak.
Salı göğüs biceps.
Çarşamba omuz arkakol.
Perşembe off.
Cuma sırt bilek.
Cumartesi göğüs biceps.
Pazar omuz arkakol.
Sonra pazartesi off salıdan başlıyor sonra çarşambadan başlıyor böyle böyle gidiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.