Haftada kaç gün spora gidilmeli?

facupe

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yakın zaman önce 3+1 yapıyordum. 3 gün gidip 1 off, haftada 6 güne denk geliyor. Fakat kafamı kurcalıyor acaba haftada 5 mi yapmalıyım? Yani 2 gün gidip 1 gün gitmemek daha mı mantıklı? Görüşlerinizi bekliyorum.

Rakamlara takılma. Vücudunu dinle ve içgüdüsel çalış her insan farklıdır ve her yaşam şartıda farklıdır bu yüzden bu işin tek bir doğrusu yoktur maalesef zamanla öğrenip tecrübe ile başarıya ulaşabilirsin.

Ayrıca programını bile yazmamışsın yani cevap vermemiz imkansız..

Rakamlara takılma. Vücudunu dinle ve içgüdüsel çalış her insan farklıdır ve her yaşam şartıda farklıdır bu yüzden bu işin tek bir doğrusu yoktur maalesef zamanla öğrenip tecrübe ile başarıya ulaşabilirsin.

Ayrıca programını bile yazmamışsın yani cevap vermemiz imkansız.

Pazartesi sırt bacak.
Salı göğüs biceps.
Çarşamba omuz arkakol.
Perşembe off.
Cuma sırt bilek.
Cumartesi göğüs biceps.
Pazar omuz arkakol.

Sonra pazartesi off salıdan başlıyor sonra çarşambadan başlıyor böyle böyle gidiyor.

Pazartesi sırt bacak.
Salı göğüs biceps.
Çarşamba omuz arkakol.
Perşembe off.
Cuma sırt bilek.
Cumartesi göğüs biceps.
Pazar omuz arkakol.

Sonra pazartesi off salıdan başlıyor sonra çarşambadan başlıyor böyle böyle gidiyor.

Hocam program çok mantıklı gelmedi bana doğrusu. Sırt çalıştığınız zaman biceps zaten çalışmış oluyorsunuz üstüne ertesi gün tekrar biceps çalışmak kası hiç dinlendirmiş olmuyorsunuz. İtiş çekiş bacak olarak yaparak 5 güne düşürebilirsiniz.

Arkadaşlar ben yakın zaman önce 3+1 yapıyordum. 3 gün gidip 1 off, haftada 6 güne denk geliyor. Fakat kafamı kurcalıyor acaba haftada 5 mi yapmalıyım? Yani 2 gün gidip 1 gün gitmemek daha mı mantıklı? Görüşlerinizi bekliyorum.

Dostum 3 +1 çalışmanı öneririm 3 gün PPL kalan 1 gün full body 5 gün giderim dersen 2 gün full body veya 1+1 1 gün upper 1 gün lower yapabilirsin umarım demek istediklerimi anlamışsındır tamamen sana göre değişen bir şey bu durum.

O programı ve hocayı bırak bence hemen :)

Yeni başladın sanırım. Şu anda amacın kuvvet geliştirmek olmalı. Çok basit ve compound hareketlerden oluşan bir full body program ile temellerini at birkaç yıl.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı