Haftalık program nasıl olmalı?

hype01

Femtopat
Daha fazla  
Biz arkadaşımla bu programi uyguluyorduk.
Pazartesi-on kol, göğüs.
Salı-of
Çarşamba-sırt, arka kol.
Perşembe -off
Cuma-bacak, omuz.

Cumartesi-on kol, bilek yapacaktik ama hocamiz göğüs yapin dedi arkadasimda bunu cok yanlış anladigini düşünüyorum biz cumartesi-gogus, on kol yaparsak pazartesi yapmayin baska bir bolge yapin demiş gibi algıladı.

Nasıl olduysa bu konuyu bir türlü ona anlatamiyorum kendimi tam açıklayamadim yanitlarinizi bekliyorum kimin dediği doğru?

Pazartesi-on kol, göğüs.
Salı-of
Çarşamba-sırt, arka kol.
Perşembe -off
Cuma-bacak, omuz.

Cumartesi-on kol, bilek yapacaktik ama hocamiz göğüs yapin dedi arkadasimda bunu cok yanlış anladigini düşünüyorum biz cumartesi-gogus, on kol yaparsak pazartesi yapmayin baska bir bolge yapin demiş gibi algıladı.

Nasıl olduysa bu konuyu bir türlü ona anlatamiyorum kendimi tam açıklayamadim yanitlarinizi bekliyorum kimin dediği doğru?
İkininizinkide doğru ama neden göğüs arka kol yapmıyorsunuz
Sırt ön kol da yapın

Pazartesi-on kol, göğüs.
Salı-of
Çarşamba-sırt, arka kol.
Perşembe -off
Cuma-bacak, omuz.

Bence bacak omuz da olmamış reis

İkininizinkide doğru ama neden göğüs arka kol yapmıyorsunuz.
Sırt ön kol da yapın.

Bence bacak omuz da olmamış reis.

Hocamizin yaptigi program boyle ikimizinde doğru olamaz ki o cumartesi gogus on kol yaparsak pazartesi yapmayacagimizi soyluyor ben ise bir sıkıntı olmadigini hocanin bundan bahsetmedigini söylüyorum.

İkininizinkide doğru ama neden göğüs arka kol yapmıyorsunuz
Sırt ön kol da yapın

Tercih meselesi o kadar kasmaya gerek yok. Ben de mesela sırt arka kol ve göğüs biceps yapıyorum çünkü sırttan sonra bicepse güç kalmıyor. En doğrusu bu şu yanlış diye bir şey yok deneme yanılma sporu bu herkese farklı şeyler uyar.

Hocamizin yaptigi program boyle ikimizinde doğru olamaz ki o cumartesi gogus on kol yaparsak pazartesi yapmayacagimizi soyluyor ben ise bir sıkıntı olmadigini hocanin bundan bahsetmedigini söylüyorum.

Konuyu pek anlamadım ama eğer cumartesi göğüs biceps yapıp pazartesi yine yapacaksanız iyi olmaz toparlanamazsınız o kadar sürede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı