Haftasonu olan törene katılım

oktaycavus

Hectopat
Arkadaşlar bildiğiniz üzere 29 Ekim cumartesi gününe denk gelmişti. Okulum o gün olucak törene katılmamız gerektiğini katılmazsak yok yazılacıgımığızı söylemiştiler. Ben katılmadım, hem evim uzak hem son senem olduğu için haftasonumu dinlenmeye ayırıyorum.

Bu gün disiplin kurulundan bir öğretmen sınıfımıza gelip MEB'in kurallarına göre bilmem kaçıncı maddelere göre törene katılmamak kınama nedeniymiş.

Eklemeyi unutmuşum burdaki hiç bir maddede haftasonu veya resmi tatil olan bir günde katılım ile alakalı bir yazı yok.
Screenshot_20181108-144254_Drive.jpg
Screenshot_20181108-144310_Drive.jpg

Arkadaşlar bildiğiniz üzere 29 Ekim cumartesi gününe denk gelmişti. Okulum o gün olucak törene katılmamız gerektiğini katılmazsak yok yazılacıgımığızı söylemiştiler. Ben katılmadım, hem evim uzak hem son senem olduğu için haftasonumu dinlenmeye ayırıyorum.

Bu gün disiplin kurulundan bir öğretmen sınıfımıza gelip MEB'in kurallarına göre bilmem kaçıncı maddelere göre törene katılmamak kınama nedeniymiş.

Eklemeyi unutmuşum burdaki hiç bir maddede haftasonu veya resmi tatil olan bir günde katılım ile alakalı bir yazı yok.Eki Görüntüle 342401Eki Görüntüle 342402

Böyle yönetmelikler her alanda var ama uygulayan kim? Üniversiteyi bitirmiş olarak biri söylüyorum. Hiçbir törene vb. gitmedim hiçbir şey de olmadı :) Öğretmenleriniz herhalde öğrencileri korkutarak kontrol altına alma peşinde. Ek olarak böyle birşey olsa bile kimse gelmiyor törenlere vb. hangi birine ceza versinler? Uygulansa bile adam üşenir uğraşmaya :D

Okul haftasonu olduğundan kesinlikle yok yazamaz. Fakat kınama cezasını bilemem ben lisede okurken bunun gibi bir olay olmuştu tören falan diye ama ben gitmemiştim yok yazanda olmadı ama kınama mevzusu yeni bir işse onu bilemem kınama falan almadım ben.

Haftasonu böyle bir şey mümkün değil, okula gelmezseniz haftaiçi olan törenlere de katılım zorunlu değil.

Aşağıda 4b'de görebileceğiniz gibi okulda bulunup törene gelmezseniz kınama alırsınız. Hele ki haftasonu gelmediniz diye kimse bir şey yapamaz. Böyle kaypak yöneticilerin sizi korkutmasına izin vermeyin.

1541682645255.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı