Bunları yazıyorsunuz da sizce, o şirkette çalışan ve o şirketi yöneten binlerce kişiden hiçbiri bunları düşünemiyor mudur?Steam'e rakip olmak istiyorsa ki olabilir bu kadar bütçeyle Launcher değişmeli Steam gibi sosyalleşmeye açık olmalı.
E, Steam var işte. oradan alıp oynarsınız. Epic'i beğenmiyorsanız kullanmazsınız olur biter. Sizi kimsenin Epic kullanmaya zorladığını sanmıyorum.Ya yeter bilader ücretsiz oyun vericeğine düzgün bir arayüz yapsın. Zor bir şey değil arkadaş Playnite gibi arayüz tasarlasa yeter.
E, Steam var işte. Oradan alıp oynarsınız. Epic'i beğenmiyorsanız kullanmazsınız olur biter. Sizi kimsenin Epic kullanmaya zorladığını sanmıyorum.
Kardeşim, bakınız, "yeter ama ücretsiz oyun vereceğine doğru düzgün bir ara yüz yapsın" diye Epic'e olan öfkenizi dile getiriyorsunuz.E, Steam var işte. oradan alıp oynarsınız. Epic'i beğenmiyorsanız kullanmazsınız olur biter. Sizi kimsenin Epic kullanmaya zorladığını sanmıyorum.
Bedava/ucuz oyun dışına kimse epic'i tercih etmiyor, bir GOG kadar bile düzgün arayüz yapamıyorsan. Exclusivelere para vermek yerine launcher'ını iyileştireceksin.Kardeşim, bakınız, "yeter ama ücretsiz oyun vereceğine doğru düzgün bir ara yüz yapsın" diye Epic'e olan öfkenizi dile getiriyorsunuz.
Şahsen ben bedava oyunlardan da, Epic'in ara yüzünden de memnunum.
Siz memnun değilsiniz. Bedava oyun da istemiyorsunuz belli ki.
E, para ile oyun alacak olduktan sonra en iyilerinden biri zaten Steam. Epic'e kızacağınıza Steam kullanabilirsiniz dedim.
Yani sizi Epic kullanamaya zorlayan bir şey yok ki, "yeter artık" diye sinir yapıyorsunuz dedim sadece. Şimdi de bana sinir yapıyorsunuz.
Aslında bedava oyun da istiyorsunuz, en iyi ara yüzü de istiyorsunuz. Bu kadar istek de fazla değil mi sizce? Çünkü bedava oyun derdinde değilseniz Steam var.
Eleştiri yapıyorum ha birileri bedava oyun alacak diye bu eleştirimi söylemeyecekmiyim? Tabiki söyleyeceğim ayrıca size bir şey söylemedim. Lafa atlayan sizsiniz atlamayın. Bu kadar basit her lafa atlıyorsunuz edebli olun az.Kardeşim, bakınız, "yeter ama ücretsiz oyun vereceğine doğru düzgün bir ara yüz yapsın" diye Epic'e olan öfkenizi dile getiriyorsunuz.
Şahsen ben bedava oyunlardan da, Epic'in ara yüzünden de memnunum.
Siz memnun değilsiniz. Bedava oyun da istemiyorsunuz belli ki.
E, para ile oyun alacak olduktan sonra en iyilerinden biri zaten Steam. Epic'e kızacağınıza Steam kullanabilirsiniz dedim.
Yani sizi Epic kullanamaya zorlayan bir şey yok ki, "yeter artık" diye sinir yapıyorsunuz dedim sadece. Şimdi de bana sinir yapıyorsunuz.
Aslında bedava oyun da istiyorsunuz, en iyi ara yüzü de istiyorsunuz. Bu kadar istek de fazla değil mi sizce? Çünkü bedava oyun derdinde değilseniz Steam var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.