Hakem heyeti kararı icra ile nasıl tahsil ediliyor?

• Konuyu başlatan x571
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 405

x571

Kilopat
1 yıl önce Vatan Bilgisayar'ı hakem heyetine şikayet etmiştim. Şimdi karar lehime sonuçlandı. Kendilerine ulaşıp iadeyi yapmalarını istedim. 1 yıldır kargoda bekleyen, teslim almadığım ürünü bana yönlendireceklerini, onu alıp onlara verirsem iade yapacaklarını söylediler. Bir yıldır depoda gelmiş ürünü imza atarak teslim almak mana mantıksız geldiği için icra yoluna gitmeyi düşündüm. Daha önce böyle bir şey yapan var mı? Ne kadar sürede tahsil ediliyor? Avukatlık ücreti ödüyor muyuz? Kısaca deneyimlerini yazar mısınız?

1 yıl önce Vatan Bilgisayar'ı hakem heyetine şikayet etmiştim. Şimdi karar lehime sonuçlandı. Kendilerine ulaşıp iadeyi yapmalarını istedim. 1 yıldır kargoda bekleyen, teslim almadığım ürünü bana yönlendireceklerini, onu alıp onlara verirsem iade yapacaklarını söylediler. Bir yıldır depoda gelmiş ürünü imza atarak teslim almak mana mantıksız geldiği için icra yoluna gitmeyi düşündüm. Daha önce böyle bir şey yapan var mı? Ne kadar sürede tahsil ediliyor? Avukatlık ücreti ödüyor muyuz? Kısaca deneyimlerini yazar mısınız?
Konudan hiç bişey anlamadım tam bir yılan hikayesi. Sana gelmeyen ürünü mü şikayet ettin? Ürünü iade ettin kabul etmediler diye mi şikayet ettin? Ürün şu an nerde ve neden şikayet ettin?

Konudan hiç bişey anlamadım tam bir yılan hikayesi. Sana gelmeyen ürünü mü şikayet ettin? Ürünü iade ettin kabul etmediler diye mi şikayet ettin? Ürün şu an nerde ve neden şikayet ettin?

uzatmamak için hikayeyi yazmadım. bir anakart aldım . iade ettim. vatan kargoda hasar görmüş tutanak tutulsun diye geri kargoluyoruz dedi . ardından da biz bu iadeyi almayız dedi ,bana ürünü geri yolladı. ben deyollanan ürünü kargodan teslim almadım. konuşmalar whatsapp destek üzerinden yapıldığı için kanıtlıydı,hakem heyetine başvurdum. 1 yıl sonunda para iadesi yapılmasına... şeklinde karar verildi . şimdi iade yapacaklar 1 yıldır kargo firması deposunda duran ürünü teslim alacakmışım onlara verecekmişim onlar iademi öyle yapacak mış . bende icra ile almayı düşünüyorum varmı bu konuda bilgisi olan , süreç nasıl işliyor? avukat ücretini ben mi ödüyorum ? kaç günde tahsil yapılıyor ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı