emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 12 Temmuz 2020 #31 Emre C dedi: Çok konu açıyorsun. Genişletmek için tıkla... Her gün bu forumdayım geçen sene Marttan beri, ilk defa bu konuyla gördüm kendisini ben : D.
Emre C dedi: Çok konu açıyorsun. Genişletmek için tıkla... Her gün bu forumdayım geçen sene Marttan beri, ilk defa bu konuyla gördüm kendisini ben : D.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 12 Temmuz 2020 #32 Clarence Morrow dedi: @304911 bak bu gördüğün arkadaşın aynısıydım. Tıpa tıp. Sonra da aynı isimle bu fotoğraf vardı. Eki Görüntüle 613129 Genişletmek için tıkla... Çok rastlamasam dahi kurallara uyan ve sevdiğim kullanıcılardansınız.
Clarence Morrow dedi: @304911 bak bu gördüğün arkadaşın aynısıydım. Tıpa tıp. Sonra da aynı isimle bu fotoğraf vardı. Eki Görüntüle 613129 Genişletmek için tıkla... Çok rastlamasam dahi kurallara uyan ve sevdiğim kullanıcılardansınız.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 12 Temmuz 2020 #33 emiirhans dedi: Her gün bu forumdayım geçen sene Marttan beri, ilk defa bu konuyla gördüm kendisini ben : D. Genişletmek için tıkla... Eski isimlerimle mutlaka görmüşsündür, 10 konudan 5 veya 6 tanesinde varım
emiirhans dedi: Her gün bu forumdayım geçen sene Marttan beri, ilk defa bu konuyla gördüm kendisini ben : D. Genişletmek için tıkla... Eski isimlerimle mutlaka görmüşsündür, 10 konudan 5 veya 6 tanesinde varım
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 12 Temmuz 2020 #34 10 konunun 15'inde görüyorum kendisini. Özellikle pandemi döneminde son sene çalışan öğrenci gibi mesaj yazmaya başladı. Ama merak ettiğim şey neden kedi çalıya saklanıyor?
10 konunun 15'inde görüyorum kendisini. Özellikle pandemi döneminde son sene çalışan öğrenci gibi mesaj yazmaya başladı. Ama merak ettiğim şey neden kedi çalıya saklanıyor?
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 12 Temmuz 2020 #35 Neredeyse her konuda gördüğüm kişidir. Severim kendisini
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 12 Temmuz 2020 #36 Clarence Morrow dedi: Eski isimlerimle mutlaka görmüşsündür, 10 konudan 5 veya 6 tanesinde varım Genişletmek için tıkla... Eski isimleri nerden görüntülüyorduk bi bakayım : D
Clarence Morrow dedi: Eski isimlerimle mutlaka görmüşsündür, 10 konudan 5 veya 6 tanesinde varım Genişletmek için tıkla... Eski isimleri nerden görüntülüyorduk bi bakayım : D
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 12 Temmuz 2020 #37 emiirhans dedi: Eski isimleri nerden görüntülüyorduk bi bakayım : D Genişletmek için tıkla... Polat _Alemdar ve NightHelios. Ondan çok çok önce YusufG1998 ismiyle geziyordum. Eyvah ismim deşifre oldu.
emiirhans dedi: Eski isimleri nerden görüntülüyorduk bi bakayım : D Genişletmek için tıkla... Polat _Alemdar ve NightHelios. Ondan çok çok önce YusufG1998 ismiyle geziyordum. Eyvah ismim deşifre oldu.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 12 Temmuz 2020 #38 Clarence Morrow dedi: Polat _Alemdar ve NightHelios. Ondan çok çok önce YusufG1998 ismiyle geziyordum. Eyvah ismim deşifre oldu. Genişletmek için tıkla... Kimlik fotoğrafı alabilir miyiz? Sansürsüz.
Clarence Morrow dedi: Polat _Alemdar ve NightHelios. Ondan çok çok önce YusufG1998 ismiyle geziyordum. Eyvah ismim deşifre oldu. Genişletmek için tıkla... Kimlik fotoğrafı alabilir miyiz? Sansürsüz.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 12 Temmuz 2020 #39 Ribozom dedi: Kimlik fotoğrafı alabilir miyiz? Sansürsüz. Genişletmek için tıkla... Birkaç gün sonra adıma açılmış banka hesabından aranmak istemem. Fotoğrafımı soruyorsan deşifre kalmayı tercih ederim.
Ribozom dedi: Kimlik fotoğrafı alabilir miyiz? Sansürsüz. Genişletmek için tıkla... Birkaç gün sonra adıma açılmış banka hesabından aranmak istemem. Fotoğrafımı soruyorsan deşifre kalmayı tercih ederim.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 12 Temmuz 2020 #40 Clarence Morrow dedi: Birkaç gün sonra adıma açılmış banka hesabından aranmak istemem. Genişletmek için tıkla... En fazla ev kredisi filan çekeriz. Faiziyle parayı gönderirim sana (!)
Clarence Morrow dedi: Birkaç gün sonra adıma açılmış banka hesabından aranmak istemem. Genişletmek için tıkla... En fazla ev kredisi filan çekeriz. Faiziyle parayı gönderirim sana (!)