- Makaleler
- 2
Her gün bu forumdayım geçen sene Marttan beri, ilk defa bu konuyla gördüm kendisini ben : D.Çok konu açıyorsun.![]()
![]()
Her gün bu forumdayım geçen sene Marttan beri, ilk defa bu konuyla gördüm kendisini ben : D.Çok konu açıyorsun.![]()
![]()
Çok rastlamasam dahi kurallara uyan ve sevdiğim kullanıcılardansınız.@304911 bak bu gördüğün arkadaşın aynısıydım. Tıpa tıp. Sonra da aynı isimle bu fotoğraf vardı.
Eki Görüntüle 613129
Eski isimlerimle mutlaka görmüşsündür, 10 konudan 5 veya 6 tanesinde varımHer gün bu forumdayım geçen sene Marttan beri, ilk defa bu konuyla gördüm kendisini ben : D.
Eski isimleri nerden görüntülüyorduk bi bakayım : DEski isimlerimle mutlaka görmüşsündür, 10 konudan 5 veya 6 tanesinde varım![]()
Polat _Alemdar ve NightHelios. Ondan çok çok önce YusufG1998 ismiyle geziyordum. Eyvah ismim deşifre oldu.Eski isimleri nerden görüntülüyorduk bi bakayım : D
Kimlik fotoğrafı alabilir miyiz? Sansürsüz.Polat _Alemdar ve NightHelios. Ondan çok çok önce YusufG1998 ismiyle geziyordum. Eyvah ismim deşifre oldu.
Birkaç gün sonra adıma açılmış banka hesabından aranmak istemem.Kimlik fotoğrafı alabilir miyiz? Sansürsüz.
En fazla ev kredisi filan çekeriz. Faiziyle parayı gönderirim sana (!)Birkaç gün sonra adıma açılmış banka hesabından aranmak istemem.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.